HAOS I VRIŠTANJE: Jelena Krunić ušla u "Parove" i osula paljbu po Ljubi Pantović! (VIDEO)

Jelena Krunić tvrdi da Ljuba ne šalje novac za unuku, kao i da u Švedskoj živi od socijalne pomoći

  • 13

Kada se Jelena Krunić pojavila u emisiji "Upoznajte Parove" nastao je opšti haos - Dalila je vrištala od sreće što vidi svoju drugaricu, a Krunićeva je jedva dočekala da ponovo isproziva Ljubu Pantović.

Raširila je noge, a on je počeo da je DIRA tamo dole?! Jelena Krunić ZAPANJILA snimkom sa dečkom Danielom! (VIDEO)

Jelena Krunić tvrdi da je sve što je Ljuba pričala u "Parovima" bila laž, i tvrdi da ima dokaze za sve optužbe koje je iznela na račun Pantovićeve.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Ono što je govorila da radi neki svoj program, treću smenu i tako dalje, to ništa nije tačno. Iz prve ruke mi je to otkrio moj dečko Daki. Ona u Švedskoj ne živi sjajno. Živi "na socijalnoj nozi". Ona je tamo otišla zbog svih priča koje su kružile o njoj. Krivo mi je što sam bila deo njene velike manipulacije, ali zapravo sam znala istinu. Želela sam samo da budem na njenoj strani, jer su je svi napadali - poručila je Jelena koja se nije tu zaustavila pa je nastavila sa prozivkama.

- Još nešto sam saznala. Karađorđe je jedan veliki čovek. Veliki gospodin koji radi pri policiji. Mala Magdalena je kod njega. Ljuba ne šalje novac za unuku. Imam dokaze - crno na belo - zaključila je Krunićeva.

Pogledajte šta je sve Jelena Krunić rekla o Ljubi Pantović i njenoj ćerki:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beloica

    29. mart 2017 | 08:05

    Kakve drolje majko mila za ovakve samo prinudni rad

  • Dea

    29. mart 2017 | 01:27

    pa ona je i dalje musko,ne? kako se sad definise njen pol

  • Daca

    29. mart 2017 | 07:52

    Koga ova isarana zna da komentarise?Ona ocigledno ne moze da funkcionise bez lekova.Nit sam fan Ljube nit njene cerke,nit opravdavam njihove postupke,al ova fufica nije kompententna da prica o njima.Kakav njen Daki,sta zna on da kaze.Cula sam ga jednom kad se ukljucio u program,covek ne ume dve recenice da sklopi.Da se ja pitam ovaj cirkus bi smesta ukinula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA