Dača: Stanija i Soraja pružaju usluge džentlmenima za pare!

"Nazivati Staniju i Soraju kurvama je - uvreda za kurve! Zanimanje starleta? Da li se to odnosi isključivo na pružanje sex usluga džentlmenima za lovu, pita se proslavljeni vaterpolista

  • 37

Nekadašnji srpski vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović opleo je na Tviteru po srpskim starletama. U jednom od komentara prozvao je Staniju Dobrojević i Soraju Vučelić, napisavši da su njih dve "uvreda za kurve“

Sve je krenulo kada je nepoznata devojka opomenula bivšeg supruga Nataše Bekvalac, uz konstataciju da nije lepo nazivati žene pogrdnim imenima.

- Gde je zapelo, pa pišete za žene „ku*va, ku*vetina“ i slično? Nebitno da li su one Stanija, Soraja... svejedno. Koji je to fazon nije mi jasno – tvitovala je devojka na svom Tviter nalogu.

Ikodinović je vrlo brzo odgovorio:

- U pravu si, vređaju kurve!

Dača je i jutros nastavio da rešeta po starletama: "Definicija reči "uspeh" kod nekih žena... Menjanje što više bogatih kita u nadi da će ti isti vlasnici polnih organa ostaviti neki bakšiš"... Zanimanje starleta? Da li se to odnosi isključivo na pružanje sex usluga džentlmenima za lovu, ili ima veze i sa horoskopom zbog onog star? Kažete, starleta se zove zvezda jednog leta? A, one S i S što traju par leta već?LONG(L)ETA Taman će im dobro doći ako slome pičku!

Na poziv novinara lista Alo, koji su želeli da saznaju zašto bivši sportista, a sada ugostitelj iz Novog Sada ima ovakav stav prema starletama, Dača je kratko odgovorio u vidu psovke:

- Puši k*rac!

“Plejboj” zečica Stanija smatra da ovakav komentar Ikodinovića na Tviteru nije džentlmentski:

- Pravi muškarci i džentlmeni nikada ne prozivaju ženu. Ne razumem zašto on na taj način vređa ženski rod kada ga je jedna koju je istetovirao na ruci napravila najvećim luzerom u Srbiji. Sada razumem zbog čega – rekla je bivša učesnica “Survajvera” za "Alo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    2. jul 2012 | 10:37

    Bravo Dačo! Hvala Bogu, pa ima normalnih muskaraca! A ti Stanija bolje ne pojavljuj se više! Dača je postao poznat zahvaljujući sportu, a ti...

  • Alexis

    2. jul 2012 | 12:39

    Svaka cast! Kakve bre starlete, zar danasnje devojke treba da NAPUSTE skolu i da budu STARLETE? SRAMOTA STA SE POSTUJE U OVOJ ZEMLJI!

  • pih

    2. jul 2012 | 14:32

    Starleta je kulturno ime za prostitutku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA