SEKSI ROMANSA: Nikolina Pišek u vezi sa Nišom Saveljićem

Nakon nedavnog raskida sa srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem, voditeljka je uplovila u novu vezu sa bivšim fudbalerom Nišom Saveljićem

  • 0

Atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek u vezi je sa bivšim fudbalerom Nišom Saveljićem. Voditeljka je nedavno raskinula vezu sa srpskim biznismenom Matijom Ćorkovićem, a izgleda da je već pronašla utehu.

Kako prenosi Press, njih dvoje se viđaju već nekoliko meseci, a prisnost nisu krili na otvaranju plažnog kluba „Purobič" u Tivtu, sa čije zabave su otišli zajedno.

Iako su na svečano otvaranje došli odvojeno, pred kraj večeri razmenili su nekoliko rečenica i nazdravili šampanjcem, a zatim zajedno napustili žurku, čime su potvrđene spekulacije da je crnogorski šmeker osvojio seksepilnu voditeljku.

- Njih dvoje je još pre godinu dana upoznala zajednička prijateljica iz Hrvatske Snježana, a u prisnom odnosu su već osam meseci. S obzirom na to da je Nikolinina veza već bila u krizi kada su ona i Niša počeli intenzivnije da se druže, ne čudi što su između njih brzo buknule emocije.

Za njihovu prisnost u decembru prošle godine saznao je i Matija, ali ga je Nikolina tada uverila da su ona i Niša samo prijatelji. Fudbaler o odnosu sa voditeljkom ne želi da priča, već se na provokacije prijatelja samo nasmeje, ali je očigledno da se tu dešava nešto više od prijateljstva - kaže naš izvor blizak fudbaleru.

Nikolina je vezu sa Matijom raskinula tek nedavno, a ne pre tri meseca kako je pričala u medijima, saznaje Press. A s obzirom na to da će Pišekova od septembra zbog angažmana na Televiziji Prva živeti u Beogradu, njihovi susreti će očigledno postati intenzivniji.

- Niša je uvek krio s kim se zabavlja, čak i od svojih bliskih prijatelja, dok i sam ne bude siguran da će to trajati. Naročito neće to da prizna jer je Nikolina tek nedavno objavila da je okončala ozbiljnu vezu sa Matijom - ističe upućeni izvor.

Niša je poznat kao veliki zavodnik, iako se nije zabavljao sa poznatim damama. S druge strane, Nikolina, koja ima četrnaestogodišnju ćerku Hanu, posle nedavnog raskida je izjavila da je spremna za novu ljubav, jer smatra da se takve stvari dešavaju neplanirano. Njih dvoje juče nisu odgovarali na pozive, jedino je Matija kratko poručio da nije upućen u ljubavni život bivše devojke.

- Prvi put čujem da su njih dvoje zajedno. Nišu ne poznajem - rekao je Ćorković.

(Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA