≫ 

DAVIDE, ŠMEKERČINO! Da Aleksandra čuje šta je njen dečko rekao, udala bi se za njega! (FOTO)

David Dragojević pričao je otvoreno o vezi sa Subotićevoj, koja je počela u rijalitiju "Parovi"

  • 23

David Dragojević uživa u vezi sa Aleksandrom Subotić, s kojom se zbližio u rijalitiju "Parovi". Ovaj momak rešio je da progovori o njihovi vezi i ispriča baš sve.

On je naveo da nije nikad raskinuo sa Aleksandrom i koliko puta s njom je imao seks.

- Ne znam koliko tačno ali s obzirom da nam je jako lepo i da uživamo svaki dan sve više i više, desi nam se po 4, 5 puta na dan. Mladi smo, uživamo i nametnuli smo ozbiljan tempo, jer bukvalno se upalimo kada se dotaknemo - iskren je David, i dodao da nikada nisu koristi zaštitu dok su vodili ljubav:

Printskrin: Dailymotion Printskrin: Dailymotion

- Meni to generalno smeta ali vodim računa što se toga tiče i redovno posećujem urologa jer volim da sam zdrav - rekao je Dragojević.

Naravno, postavilo se i pitanje da li je Aleksandra trudna, a David je otkrio šta je prava istina:

- Nije istina jer je radila test trudnoće pre nedelju dana i bio je negativan. U tom periodu smo kasnili ali joj je kasnilo 8 dana pa smo hteli da proverimo jer smo se zabrinuli. Ali sada dva dana nismo pazili jer su nas užasno obuzele emocije, razmišljali smo o trudnoći i sada smo tražili tabletu jer smo u rijalitiju, pa da se slučajno nešto ne desi, nije mesto za to. Ali kada izađemo napolje nećemo paziti i nećemo koristiti tablete nego ćemo napraviti malog srećka - navodi David i ispričao kako bi reagovao kada bi saznao kada bi postao roditelj, a kako njegova porodica:

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Bio bih jako srećan i zbunjen jer je to nešto što menja sve u životu, ali voleo bih jer sam jako vezan za moju porodicu i uvek sam maštao i maštam o tome da imam svoju porodicu. Voleo bih da imam malu ćerkicu koju svuda vodim sa sobom. Mislim da bi moja porodica bila prvo u šoku jer bi to bilo veoma čudno za njih, ali bi bili jako srećni, jer bi postali baba i deda. Posebno jer sam mezimac kuće - zaključio je on.

(Telegraf.rs/izvor: "Happy.rs")

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MinaGogi

    13. april 2017 | 18:49

    Glupog li momka majko mila, ovo se ne vidja svaki dan. Da mi je njegov mozak bar pet minuta da se odmorim ko čovek.

  • Miloš

    13. april 2017 | 18:08

    Ova za drugo nije nego 5-6 puta na dan.

  • Tiki

    13. april 2017 | 22:52

    Tebi Ne treba urolog nego psihijatar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA