UKRADENE PRIVATNE SLIKE: Gole fotografije holivudskih zvezda kakve još nisu viđene

Nepoznati hakeri su ojadili Majli Sajrus, Kajli Džener, Kejt Hadson, Emu Votson i još dvadesetak holivudskih zvezda, i objavili njihove eksplicitne slike

  • 1

Posle dve i po godine pauze, hakeri su ponovo ojadili brojne holivudske zvezde i na internetu se pojavile gole fotografije Kajli Džener, zvezde "Igre prestola" Sofi Tarner, ali i Majli Sajrus, Eme Votson, Kejt Hadson i drugih lepotica.

Bila je nestvarno lepa, ubijena je na pragu svoje kuće, a njena tragična smrt dovela je do donošenja zakona u 9 zemalja (VIDEO)

Amerikanci su ovaj drugi talas ukradenih privatnih slika holivudskih zvezda već nazvali "Flappening 2.0", a prvi je sporne slike objavio sajt Celeb Jihad, i već su se u celu priču uključile armije advokata koji pokušavaju da izdejstvuju zabranu objavljivanja ovih eksplicitinih fotografija.

Foto: Instagram/kyliejenner Foto: Instagram/kyliejenner

A spisak dama koje su se našle na udaru hakera je impresivan - tu su Kajli Džener, polusestra Kim Kardašijan, Ema Votson, najpoznatija kao Hermiona iz serijala o "Hariju Poteru", kao i Sofi Tarner, koja se proslavila kao Sansa Stark u "Igri prestola"...

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Navodno, najbezobraznije slike imaju glumice Rozario Doson i Kejt Hadson, a razgolićene su i Majli Sajrus, Rouz Mekgovan, Rona Mitra, Holi Vilogbi i Marisa Tomei.

Foto: Profimedia/BEImages Foto: Profimedia/BEImages

Ako se sve bude odigravalo po istom scenariju, kao i 2014, trebalo bi očekivati još "procurelih" slika i snimaka, a lista ojađenih zvezda će verovatno biti još duža.

Foto: Instagram/katehudson Foto: Instagram/katehudson

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • biljana

    11. jun 2017 | 08:41

    Majli sajrus,oko čega ta da se potresa ionako je stalno gola šta bi tu bilo novo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA