≫ 

IZDRŽAVAM SVOJU MAJKU, NE SRAMIM SE TOGA! Dalila na ivici nervnog sloma zbog optužbi da "prosjači"! (VIDEO) (FOTO)

- Moj otac ima pare, mama nema pare! Molila sam produkciju da mi daju deo honorara da pošaljem svojoj majci - vikala je Dalila u suzama u vili "Parova"

  • 26

Učesnica "Parova", bosanska starleta Dalila Moreno večeras je bila izuzetno pogođena kada se potegla priča o njenom privatnom životu, pa je otkrila i najsitnije detalje.

Dalilu pitali voli li Mladena, počela je da JECA i PLAČE, a onda ju je Vuletićeva BRUTALNA reakcija DOTUKLA! (VIDEO)

Dalila se vidno iznervirala oko novca i poklona, a sve je počelo kada se potegla priča oko toga da li Dalilina majka traži da njeni fanovi šalju poklone u rijaliti.

- Ja svoju majku izdržavam! Ja radim! Moj otac ima pare, ona nema pare. Ja se ne sramim toga, ko hoće da me osudi neka me osudi, moja majka je moja majka i uvek ću njoj da dam! Ovde su mi svi bogataši, a nemaju hleba da jedu kod kuće!  - vikala je Dalila u suzama.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

A onda se u program uključila Dalilina verna obožavateljka, Sonja govoreći kako im za Dalilu ništa nije teško... Međutim, Dalila je nastavila da plače.

- Ništa nemojte da mi date više i to je to. Pošto ja ovde stalno prosjačim, hoće da oskrnave moju majku... Molila sam produkciju da mi daju deo honorara da pošaljem svojoj majci, i šta je tu problem?! Ništa mi više ne treba! - jecala je.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nindza

    16. april 2017 | 00:01

    IMA LI KOD NAS SOCIJALNIH,MEDICINSKIH, PSHIJATRIJSKIHI I OSTALIH SLUZBI ,KOD TREBA DA REAGUJU!? ZIVELA SRBIJA!!!!

  • Kica

    15. april 2017 | 23:41

    Pa dali ja da ti izdrzavam majku?

  • Јасмина

    16. april 2017 | 09:05

    Драга Далила,постоје и други начини да се заради новац.Ти си свесно ушла у ријалити,и знала си да ће свака ситница из твог живота изаћи у јавност.А то боли.Најгоре је што све то није вредно твога здравља.Поздрав.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA