PLAĆA ŠKOLU 10.000 EVRA: Jelena Krunić ponovo ZAPANJILA sve, ide u ilegalu i menja svoje zanimanje

- Dosta mi je više svega i ružnih natpisa i skandala, došlo je vreme da se smirim i okrenem novi list - rekla je Jelena Krunić

  • 13

Nakon što je u intervjuu za Telegraf najavila da se uskoro udaje i da napušta Srbiju, Jelena Krunić je ponovo šokirala sve i kako kaže, odlučila je da se povuče u medijsku ilegalu i posveti školovanju.

VRELE SLIKE IZ KUPATILA... Jelena Krunić skroz gola! (FOTO)

Jelena planira da postane profesionalna šminkerka, a troškove školovanja će platiti njjen dečko Daki Savić.

- Naime, Jelena planira da u Švedskoj upiše kurs za profesionalnog šminkera jedne poznate i veoma uspešne kompanije koja prozvodi šminku, a kada ga završi, dobiće međunorodno priznat sertifikat. Međutim, ona nema nameru tu da stane. Ona će potom da završi i master kurs, kako bi uz taj novi sertifikat mogla i da drži obuke za buduće šminkere. Pošto je reč o jakoj kompaniji, ovi kursevi nisu nimalo jeftini, te iznose oko 10.000 evra. Koliko znam, Daki će Jeleni platiti celokupno školovanje - rekao je za "Alo" izvor blizak Jeleni Krunić.

Foto: Instagram/jelena_krunic Foto: Instagram/jelena_krunic

Sa druge strane, i Krunićeva je potvrdila da menja svoj život iz korena.

- Sve je istina. Šminkanje je nešto što oduvek volim, što mi dobro ide i čime želim da se bavim u budućnosti. Dosta mi je više svega i ružnih natpisa i skandala, došlo je vreme da se smirim i okrenem novi list. Ipak, najviše se radujem udaji za Danijela. Videćemo da se venčamo već do leta, pa onda kada završim svu papirologiju, da se zvanično preselim kod njega. To će se desiti, nadam se, već na jesen. Da bih dobila sve te papire, moraću da idem i na kurs švedskog jezika, pored ovog za šminkanje. Kada ga završim, vidimo se obavezno da proverite kako govorim na švedskom - izjavila je Jelena Krunić.

Printskrin: YouTube/Jelena Krunic Printskrin: YouTube/Jelena Krunic

Evo šta je Jelena Krunić ispričala o udaji, napuštanju Srbije i suđenju sa Zoricom Dukić:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GAGI

    24. april 2017 | 14:36

    I ne okreci se sine !!!

  • maja

    24. april 2017 | 13:18

    Eto kao ima dva fakulteta a sad zavrsava za sminkera,kada su je pitali da kaze nesto na Slovackom,sto je navodno zavrsila nije imala pojma..Ne lazes ti nas nego samu sebe,idi i ne vracaj se molim te..

  • Juca

    24. april 2017 | 16:03

    Ko i ova dva faxa što imaš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA