≫ 

ELEMENTAL i KANĐŽIJA&GOLE ŽENE 6. maja u Domu omladine! (VIDEO)

Kanđžija je već deset godina zapaženo ime hip-hop scene regiona, a poslednji album "Nema Labavo" je zasluženo dobio hvalospeve kako muzičkih kritičara, tako i publike, te se našao na vrhu svih top lista u Hrvatskoj

  • 0

Dom omladine će 6. maja biti ispunjen odličnim zvukom i fenomenalnim tekstovima popularnog hrvatskog benda "Elemental", a kao predgrupa ovaj užitak će začiniti takođe veoma popularni hip-hop izvođač Kanđžija, sa svojim bendom "Gole Žene".

Kanđžija je već deset godina zapaženo ime hip-hop scene regiona, a poslednji album "Nema Labavo" je zasluženo dobio hvalospeve kako muzičkih kritičara, tako i publike, te se našao na vrhu svih top lista u Hrvatskoj. Kanđžija je do sada izdao šest albuma, a od prvog demo izdanja je jasno da se radi o izvrsnom MC-u i liričaru specifičnog stila i humora. Na albumu "Folder sa Golim Ženama" pridružuje mu se bend "Gole Žene" te zajedno nižu hitove poput: "Donji Miholjac", "Crkva", "Mače", "Đuro".

Foto: Promo Foto: Promo

Inače, hit pesma sa poslednjeg albuma "Elementala" "Goli i bosi" je dostigla više od dva miliona pregleda, a najnoviji spot za pesmu "Ništa" je dobio odlične kritike stručne javnosti i komentare fanova. Ulaznice za nastup dva odlična benda, koji su se na brojnim nastupima dokazali kao vhunski koncertni bendovi, mogu se kupiti na biletarnici DD Ticketsa i u Win Win radnjama, a sve informacije se mogu pratiti na facebook stranici eventa OVDE.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA