Bila sam kao ŽIVI LEŠ, izgubila sam mnogo krvi: Tamara Đurić opisala PAKAO kroz koji prolazi posle izlivanja silikona (FOTO)

- Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalno kako sam tada izgledala - ispričala je Tamara Đurić

  • 35
Foto: Instagram/tamarastar89 Foto: Instagram/tamarastar89

Bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić koja se polako oporavlja nakon komplikacija prouzrokovanih izlivanjem silikona u zadnjici, kaže da je prošla kroz pravi pakao, i da je izgubila mnogo krvi, ostala bez apetita i drastično smršala.

Ovako izgleda zadnjica Tamare Đurić nakon izlivanja silikona! (FOTO) 

Tamara opisuje šta joj se sve dešavalo nakon što je primljena u jednu privatnu kliniku, gde je, kako kaže, lečena pogrešnom terapijom, nakon čega joj se zdravstveno stanje drastično pogoršalo.

- Bila sam na privatnoj klinici, gde sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušali su to da saniraju, ali neuspešno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gde me je primio načelnik po hitnom postupku, tada sam poslala vozilo po mene i primili su me u bolnicu - izjavila je Tamara, koja dodaje da je prošla kroz pravu agoniju.

Printskrin: Instagram/tamarastar89 Printskrin: Instagram/tamarastar89

- Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalno kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu. Lekari misle da moram još da budem u postelji jer smatraju da se nisam dovoljno oporavila - rekla je Đurićeva i napomenula da će posle svega što joj se dogodilo, izvaditi sav silikon iz tela.

Foto: Instagram/tamarastar89 Foto: Instagram/tamarastar89

- Nikada nisam bila od onih koje kukaju i žale se, ali sada imam potrebu da kažem sve zbog devojaka koje ne razmišljaju previše o posledicama, kao što ni ja nisam razmišljala. Poručila bih im da cene ono što imaju i ono što im je bog dao. Zaboravite popunjavanje lica, zadnjice i jagodice. Učite se na mom primeru da te stvari nisu dobre. Ja sam danas besna na sebe što o svemu nisam dobro razmislila. Izvadila sam silikone iz usana i zadnjice. Izvadiću i iz grudi i nikada više neću leći na sto estetskog hirurga - zaključila je Tamara.

Foto: Instagram/tamarasstar89 Foto: Instagram/tamarasstar89

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    25. april 2017 | 11:15

    Drugi put kad stavljas silikone stavi ga u glavu zato sto tu imas najvise mesta

  • Dejan Bombarder

    25. april 2017 | 09:55

    Hajde sada obozavaoci,da vas vidim. Svi po 200€ za napacenu starletu.

  • Lija

    25. april 2017 | 10:42

    Djavola tražila njega i dobila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA