9

STANIJA BEZ SEKSA: Starleta snimila spot - obučena! (FOTO) (VIDEO)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta se dešavalo na snimanju spota za duet "Umri bez mene" Stanije Dobrojević i Marjana Kamenovića!

Stanija Dobrojević na snimanju spota

Seksi starleta Stanija Dobrojević snimila je sinoć scene za novi muzički spot za numeru “Umri bez mene”, koju je nedavno uradila u duetu sa Marjanom Kamenovićem. Telegraf.rs vam ekskluzivno prenosi atmosferu sa splava “Bollywood” na kome je sniman deo novog videa, koji će se uskoro pojaviti na Jutjubu.

Spot za pesmu “Umri bez mene” rađen je na različitim lokacijama, te je prvi deo spota sniman na Avali u Etno selu “Stari Majdan”. Stanija je određene scene snimala ispod vodopada, pa možemo očekivati zanimljive kadrove i sa Avale.

– Neće biti previše provokativnih i seksi scena sa moje strane, kao što svi očekuju. Pisalo se čak da ću biti potpuno gola, pa sam ja rekla da želim da budem potpuno obučena u spotu. A onda su mi uvalili kostim trbušne plesačice – rekla nam je Dobrojevićeva, dok nam je Marjan otkrio da je skoro gola bila u vodi, tačnije u malenom bikiniju.

Pored vatrene starlete nije izostalo ni plamena. Stanija je igrala u ritmu pesme “Umri bez mene” dok su se oko nje vrtele zapaljene baklje. Premijera spota se očekuje za desetak dana, a do tada pogledajte kakva je vatrena atmosfera bila na “Bollywood-u”.

(Telegraf.rs)

 

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bollywood, Pesma, Seksi, Splav, Spot, Stanija Dobrojević, Starleta, Video
Popularni komentari
 • G
  Gazda Djoka moj te koka

  Obicna sponzorusa..

 • m
  marko ns

  kad ce vise da izadje neki kucni pornic sa njom?

 • v
  vlada

  Strokava odvratna prosta kurvetina

foto dana

video dana