Svi očekuju Cecu na Lukasovom koncertu, a evo da li folk zvezda zaista dolazi na najluđu žurku na Balkanu!

Aca Lukas će 29. aprila održati dugonajavljivani beogradski koncert, na kojem će ugostiti brojne prijatelje, kolege i saradnike

  • 10

Jedan od najpopularnijih folkera Aca Lukas u subotu, 29. aprila, održaće spektakularni koncert u beogradskoj "Kombank areni", na kojem će biti i brojni pevačevi prijatelji i kolege.

IMA 22 GODINE, I VEĆI JE ŠMEKER I OD TATE! Ovako izgleda sin Ace Lukasa iz prvog braka! (FOTO)

Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aco Pejović... Samo su neka od popularnih imena koja će upotpuniti Lukasovo veče, a publika uveliko priželjkuje da svoje hitove zapeva i folk zvezda Ceca Ražnatović, ili da je makar vide u prvim redovima...

Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ

Koncert je sutra, a Ceca, na žalost, neće biti u mogućnosti da prisustvuje najvećoj žurki na Balkanu, s obzirom na to da iste večeri ima zakazan koncert u Užicu.

Kako bilo, verujemo da će Aca zajedno sa svojim kolegama, prijateljima i saradnicima prirediti fanovima pravo veče za pamćenje!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    28. april 2017 | 23:07

    Hvala Bogu da nece. Aca je ipak sada deo Grand prodakšn ekipe i vidim da se jako lepo implementirao tu. Nije to vise onaj Lukas, cool tip. Ceci tu nije mesto. Aca sada ipak snima duete sa MC Stojanom, Miletom Kiticem, Karleusom. Tako je to kad ne znate da sacuvate nivo. Steta!

  • Lija

    29. april 2017 | 08:00

    Ceca mu ne treba može i bez nje da napuni arenu

  • Vlada

    29. april 2017 | 08:09

    Tacno tako Lukas je nekada bio cool tip sad se srozao na nivo ove seljane. Nije Ceci tamo mesto ona je daleko iznad tog mulja. Ni ja necu ici ove godine na njegov koncert. Zar da slusam divu kako zavija i kmeci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA