PRVA GUZA BALKANA: Soraja dobila titulu na Fejsbuku! (FOTO)

Starletina ranije promovisala grudi, a u poslednje vreme svakodnevno kači fotke svoje raskošne stražnjice, zbog koje su joj fanovi na Fejsbuku dodelili "laskavu titulu"

  • 15

Soraja Vučelić dobila je na Fejsbuku titulu "Prvo dupe Balkana". Starleti su ovo "laskavo priznanje" dodelili fanovi, koje bivša učesnica "Velikog brata"  svakodnevno obraduje novom fotkom svoje raskošne pozadine.

Do skoro Soraja je na "vidite me" fotkama u prvi plan isticala svoje grudi, ali sve češće sada prednost daje stražnjici. Osim što na ovoj društvenoj mreži redovno objavljuje "guza" fotografije, Soraja uredno kači i članke koje o njenoj stražnjici pišu razni mediji.

Očigledno je da je veoma ponosna na svoje obline, pa ih vešto promoviše putem Interneta, pa nije isključeno da se uskoro odluči i da, poput svetskih zvezda, osigura svoju guzu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    12. jul 2012 | 16:14

    Sada cemo se malo odmoriri od Soraje i Stanije. Jedna je dobila titulu naj starlete, a druga naj guzica ovih prostora. Ko uziva u velikoj zenskoj pozadini, toga kod Soraje ima koliko zelis, sta je, je. Na tviter izbegava okaciti facu posto je svesna da podseca na bantsku vucnu kobilu, ona i Nada iz Bara kao da su sestre, anti reklama za stavljanje silikona u usta. Jedino sto nije u novinskim clancima izislo to je njihova cena, koliko kosta njihov orgazam ?

  • Mara

    12. jul 2012 | 19:31

    Na prvoj slici nije Soraja, vidi se iz aviona, a evo i dokaza,http://bodyspace.bodybuilding.com/ChickenTuna/ , vlasnica ovog dupeta je LAURA HARRIS, koja inace ima 44 god!

  • sofy

    12. jul 2012 | 12:50

    zasluzeno broj 1 ,svaka cast na izgledu i svemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA