12

Karleuša: Dekan fakulteta je kukavica!

"Dekan Filozofskog fakulteta je: a) folk pevačica, b) idiot, c) turbo-folk pevačica i d) ............ (dopišite sami)" napisala je JK na Tviteru, reagujući na skandal sa uvrštavanjem stihova njene pesme na test opšte informisanosti

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša  je nazvala Gorana Maksimovića, dekana Filozofskog fakulteta u Nišu, primitivcem i kukavicom zbog njegove izjave da će profesori koji su sastavljali test opšte informisanosti za prijemni ispit, a u kojem se i sama spominje, biti novčano kažnjeni. Pevačica je na tu dekanovu izjavu burno odreagovala i odgovorila na Tviteru.

- Dekan Filozofskog fakulteta je: a) folk pevačica, b) idiot, c) turbo-folk pevačica i d) ………… (dopišite sami) – napisala je JK na svom Tviteru.

Ona je naglasila da je u ispitnom pitanju pomenuta velika nacionalna zvezda.

– Donekle razumem ljude iz šou-biznisa, zauvek ću im biti rak-rana i metastaziram svakodnevno, ali da moram da trpim uvrede političara, dekana, znanih i neznanih samo zato što sam svoja, drugačija i hrabra da se branim?! Kad je reč o tom dekanu, treba da ga bude stid pred studentima! Pao je iz filozofije i opšte informisanosti. Da li on uopšte zna šta je ovakvom reakcijom pokazao?! Čist kukavičluk, uskogrudost, malograđanštinu i primitivni stereotip. U ispitu je pomenuta velika nacionalna zvezda, ne neki kriminalac! Neka izvadi glavu iz džaka. Tada će shvatiti da sam ja neraskidiv deo njegove stvarnosti i pop kulture Srbije, svidelo se to njemu ili ne – naglasila je Karleuša, prenosi “Kurir”.

Kandidati za upis na Filozofski fakultet bili su šokirani kada su videli test opšte informisanosti i pitanje pod rednim brojem 20 koje je glasilo: Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove: a) Nazaret i Vitlejem b) Jerusalim i Jerihon c) Sodomu i Gomoru.

 

 

(Izvor: Kurir)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Dekan, Filozofski fakultet, Jelena Karleuša
Popularni komentari
 • m
  marko

  Idi bolje operisi to celo primitivno,skote nakaradni.Ruzna si za oskara.Skotovi poput tebe i Biljane Srbljanovic solidarisu se jer pripadate ugrozenoj vrsti nakaza.

 • p
  petar

  Tu osobu treba ustavom zabraniti !!!!

 • M
  Milan

  Podrska dekanu a ovu NAKAZU treba jednom za sva vremena ukloniti iz svih medija i zakonom zabraniti!Plasim se za svoju decu kad je ugledaju na tv,jer izgleda kao tranvestit!Kakve koristi imamo od takve osobe,samo stetu po omladinu i ovaj narod.Rugoba!

foto dana

video dana