Karleuša: Dekan fakulteta je kukavica!

"Dekan Filozofskog fakulteta je: a) folk pevačica, b) idiot, c) turbo-folk pevačica i d) ............ (dopišite sami)" napisala je JK na Tviteru, reagujući na skandal sa uvrštavanjem stihova njene pesme na test opšte informisanosti

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša  je nazvala Gorana Maksimovića, dekana Filozofskog fakulteta u Nišu, primitivcem i kukavicom zbog njegove izjave da će profesori koji su sastavljali test opšte informisanosti za prijemni ispit, a u kojem se i sama spominje, biti novčano kažnjeni. Pevačica je na tu dekanovu izjavu burno odreagovala i odgovorila na Tviteru.

- Dekan Filozofskog fakulteta je: a) folk pevačica, b) idiot, c) turbo-folk pevačica i d) ………… (dopišite sami) – napisala je JK na svom Tviteru.

Ona je naglasila da je u ispitnom pitanju pomenuta velika nacionalna zvezda.

– Donekle razumem ljude iz šou-biznisa, zauvek ću im biti rak-rana i metastaziram svakodnevno, ali da moram da trpim uvrede političara, dekana, znanih i neznanih samo zato što sam svoja, drugačija i hrabra da se branim?! Kad je reč o tom dekanu, treba da ga bude stid pred studentima! Pao je iz filozofije i opšte informisanosti. Da li on uopšte zna šta je ovakvom reakcijom pokazao?! Čist kukavičluk, uskogrudost, malograđanštinu i primitivni stereotip. U ispitu je pomenuta velika nacionalna zvezda, ne neki kriminalac! Neka izvadi glavu iz džaka. Tada će shvatiti da sam ja neraskidiv deo njegove stvarnosti i pop kulture Srbije, svidelo se to njemu ili ne – naglasila je Karleuša, prenosi “Kurir”.

Kandidati za upis na Filozofski fakultet bili su šokirani kada su videli test opšte informisanosti i pitanje pod rednim brojem 20 koje je glasilo: Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove: a) Nazaret i Vitlejem b) Jerusalim i Jerihon c) Sodomu i Gomoru.

 

 

(Izvor: Kurir)

Tagovi: Dekan, Filozofski fakultet, Jelena Karleuša
Najnoviji komentari
 • K
  Katarina

  Žalosno je što karikatura poput ove pevaljke ima toliko medijskog prostora. Ona se iz kafanske pevaljke transformisala u urbanu pop-zvazdu šta god to značilo u miljeu ljudi koji to djubre od “muzike” slušaju. Razlog zašto nekom ona može da bude interesantna je jer misle da je inovativna hrabra i smela a ustvari sve to što ona radi da bi šokirala je odavno, odavno već vidjeno. Ona je zapravo jedna nesigurna osoba koja se krije iza svog “imidža pop zvezde koja ume da šokira i privuče pažnju” Dok zbog ovakvih debilnosti bude privlačila pažnju ona je u dobitku a mi i naše uši u – gubitku.

 • G
  Goran

  Zalosno je sto nam je drustvni talog,polusvet dobio takvu priliku I paznju. Ona jednostavno nije vredna pominjanja.

 • s
  simitar

  Ako si ti neraskidivi deo stvarnosti i kulture u Srbiji,onda ja ne zelim da budem deo toga. Idi u Tursku sa muzem i ostani tamo!!!

 • a
  aaaaaa

  Na sta je ovaj svijet spao… Majko moja draga. Pa zar neko moze biti ovoliko glup i umisljen?

 • R
  Radisa

  Koliko je doticna zvezda popularna pa da niko od kandidata nije znao odgovor na pitanje. Nalakse je sam sebe hvaliti i krunisati..

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil