Karleuša: Dekan fakulteta je kukavica!

"Dekan Filozofskog fakulteta je: a) folk pevačica, b) idiot, c) turbo-folk pevačica i d) ............ (dopišite sami)" napisala je JK na Tviteru, reagujući na skandal sa uvrštavanjem stihova njene pesme na test opšte informisanosti

  • 12

Jelena Karleuša  je nazvala Gorana Maksimovića, dekana Filozofskog fakulteta u Nišu, primitivcem i kukavicom zbog njegove izjave da će profesori koji su sastavljali test opšte informisanosti za prijemni ispit, a u kojem se i sama spominje, biti novčano kažnjeni. Pevačica je na tu dekanovu izjavu burno odreagovala i odgovorila na Tviteru.

- Dekan Filozofskog fakulteta je: a) folk pevačica, b) idiot, c) turbo-folk pevačica i d) ............ (dopišite sami) - napisala je JK na svom Tviteru.

Ona je naglasila da je u ispitnom pitanju pomenuta velika nacionalna zvezda.

- Donekle razumem ljude iz šou-biznisa, zauvek ću im biti rak-rana i metastaziram svakodnevno, ali da moram da trpim uvrede političara, dekana, znanih i neznanih samo zato što sam svoja, drugačija i hrabra da se branim?! Kad je reč o tom dekanu, treba da ga bude stid pred studentima! Pao je iz filozofije i opšte informisanosti. Da li on uopšte zna šta je ovakvom reakcijom pokazao?! Čist kukavičluk, uskogrudost, malograđanštinu i primitivni stereotip. U ispitu je pomenuta velika nacionalna zvezda, ne neki kriminalac! Neka izvadi glavu iz džaka. Tada će shvatiti da sam ja neraskidiv deo njegove stvarnosti i pop kulture Srbije, svidelo se to njemu ili ne - naglasila je Karleuša, prenosi "Kurir".

Kandidati za upis na Filozofski fakultet bili su šokirani kada su videli test opšte informisanosti i pitanje pod rednim brojem 20 koje je glasilo: Novi hit Jelene Karleuše u naslovu pominje biblijske gradove: a) Nazaret i Vitlejem b) Jerusalim i Jerihon c) Sodomu i Gomoru.

 

 

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    12. jul 2012 | 13:15

    Idi bolje operisi to celo primitivno,skote nakaradni.Ruzna si za oskara.Skotovi poput tebe i Biljane Srbljanovic solidarisu se jer pripadate ugrozenoj vrsti nakaza.

  • petar

    12. jul 2012 | 17:15

    Tu osobu treba ustavom zabraniti !!!!

  • Milan

    12. jul 2012 | 17:35

    Podrska dekanu a ovu NAKAZU treba jednom za sva vremena ukloniti iz svih medija i zakonom zabraniti!Plasim se za svoju decu kad je ugledaju na tv,jer izgleda kao tranvestit!Kakve koristi imamo od takve osobe,samo stetu po omladinu i ovaj narod.Rugoba!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA