≫ 

NE ŽELI DA PREPUSTI NIŠTA SLUČAJU: Kada vidite koliko će Ana Nikolić platiti svoj porođaj, pašćete na zadnjicu

Navodno, pevačica će se poroditi u jednoj privatnoj bolnici

  • 24

Pevačica Ana Nikolić navodno će se poroditi krajem sledećeg meseca. Supruga Stefana Đurića Raste želi da sve protekne kako treba, a navodno je rezervisala apartman u jednoj privatnoj bolnici. Kako se priča, Ana Nikolič će navodno za svoj porođaj izdvojiti između 250 i 300 hiljada dinara.

 

- U bolnicu će doći 20. juna, a tri dana kasnije je termin za porođaj. Naravno, sve to će i dosta koštati. Samo za porođaj će platiti 300.000 dinara, plus 10.000 za svaki dan koji provede u apartmanu. Da je htela da se porodi u državnoj bolnici prošla bi jeftinije... Ipak, ona je poverenje poklonila timu u privatnom porodilištu - rekao je izvor koji je upućen u situaciju.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Ana Nikolić nije bila dostupna da potvrdi ili da dematuje ove informacije koje su se pojavile u javnosti. Iako je trudna, pevačica i dalje vredno radi kao članica žirija takmičenja "Ja imam talenat", a više njenih fotografija iz poslednje emisije možete pogledati OVDE.

 

(Izvor: Kurir)

 

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    16. maj 2017 | 05:57

    Ne zeli ništa da prepusti slučaju, a puši kao lokomotiva.

  • Sanja Savic

    16. maj 2017 | 08:33

    Rodiće dete kao i svaka majka......da ih je što više....čemu priča o novcu.....primitivizam.....

  • Mima

    16. maj 2017 | 09:34

    Koliko su ti ljudi iskompleksirani!Užas!Pa šta su ti doktori,vanzemaljci.Svaki radi u Bg u nekom porodilištu,savremeno opremljenom. Ali,skorojevići su to!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA