TI SI NEOPEVANA BUDALA! Divna Karleuša zbog ćerke javno oplela po Olji Kovačević! (FOTO)

Majka Jelene Karleuše nije mogla da prećuti komentar Olivere Kovačević koja je kao razlog što Jelenu nisu poslali na "Evrosong" navela to da se tamo ipak peva

  • 58

Nakon fijaska Srbije na "Evrosongu" javnost je masovno počela da komentariše kako je RTS na takmičenje trebalo da pošalje Jelenu Karleušu.

KAKAV ŠOK! Divna Karleuša više ne izgleda ovako, a kada joj vidite novu frizuru PAŠĆETE SA STOLICE! (FOTO)

Među zagovornicima te ideje bila je i Marija Šerifović, a onda se oglasila urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević sa sledećom izjavom:

Prinstkrin: RTS Prinstkrin: RTS

Navijači Bešiktaša traže od Karleuše da se ne seksa sa Tošićem tri nedelje, a za to imaju jak razlog!

- Na Evroviziji se peva uživo, toga svi moraju da budu svesni. Treba nam neko ko može da iznese pesmu. Ako postoji adekvatna kompozicija za nju, sve je okej - rekla je Olja.

Foto: Instagram/divnakarleusa Foto: Instagram/divnakarleusa

Međutim, iako joj je Jelena ovo prećutala, njena majka Divna nije.

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Karleuša uputila javnu poruku Oliveri Kovačević! (FOTO)

- Olivera "Klopka" je neopevana dalabu. .. Znaće ona šta znači "neopevana", ona i Marica se razumeju u pevanje i muziku - napisala je Divna.

Foto: Instagram/divnakarleusa Foto: Instagram/divnakarleusa

Ostaje da vidimo dokle će trajati ovaj "virtuelni" rat temperamentnih dama, te da li ćemo konačno biti svedoci Jeleninog odlaska na "Evrosong".

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • za saku dolara

    16. maj 2017 | 14:01

    Rece Oliveri "opevana" budala Divna koja se sa svojih 60 i kusur godina vlaci sa klincima i fura afro frizuru, braneci "pevanje" cerke Jelene ciji je muzicki maksimum bicevanje nekog gluvog obozavaoca iz publike.

  • Beloica

    16. maj 2017 | 14:24

    Razumno je da branite cerku gospodjo Karleusa ali da li ste svesni sta bi vasa cerka mogla uopste tamo da radi osim da igra i da se svuce ili obuce u nekakve gace u kojima ona i nastupa Olja je to sasvim pristojno odgovorila

  • Miodrag

    16. maj 2017 | 14:00

    Možda je Jelena mogla da otpeva "Ide maca oko tebe" , a imala je i muškarca sa golom guzicom na bini, nebi morala da traži u publici dobrovoljce. Svako voli svoje dete ali draga Divna budi makar malo realna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA