16

Nikola Rokvić podržao dojenje u javnosti, a za sve muškarce imao je JAKU PORUKU (VIDEO)

Nikola Rokvić podržao je svoju suprugu Bojanu Barović, koja je bila ambasadorka na Festivalu dojenja koji je bio održan u Beogradu

Nikola Rokvić i Bojana Barović
Foto: Instagram/bojanabarovic

U Beogradu održan je Festival dojenja, a ambasadorka ove manefestacije bila je jedna poznata mama, manekenka Bojana Barović. Jedan od tema festivala bila je i dojenje u javnosti, prilikom koje se Bojani na sceni pridružio njen suprug Nikola Rokvić, i tom prilikom ohrabrio sve prisutne trudnice kada je dojenje u javnosti u pitanju, ali i buduće očeve.

Ekipa Telegrafa bila je na licu mesta i popričala sa Nikolom Rokvićem, koji je podržao dojenje u javnosti.

– Ja mislim da je to najnormalnija stvar. Nijedna majka ne radi to da bi izašla u javnost, da bi nešto radila mimo toga da prehrani svoje dete i da sigurnost svom detetu. Mislim da je to prioritet. To je jedna osnovna stvar koju treba da negujemo. Ja sam se iznenadio kada sam čuo i video koliko ljudi je protiv toga – rekao je Rokvić za Telegraf.

Foto: Instagram/bojanabarovic

Foto: Instagram/bojanabarovic

– Muškarcima bih poručio da podržavaju svoje žene, da prvenstveno budu cilj da njihovo dete bude sigurno, zdravo, prirodno nahranjeno, ako je to u mogućnosti i da budu samo podrška ženama – zaključio je on.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Bojana Barović, Dojenje, Dojenje na javnom mestu, Nikola Rokvić
Popularni komentari
 • G
  GROBAR spalio Đenku

  Nikola Rokvic i Aleksandar Sapic,postovanje.

 • Љ
  Љиљана

  Прихватам. Деца су нам приоритет, па тако ако се догоди да је дете гладно, а ви нисте стигли кући, дете треба нахранити, и дојити, али не и експонирати.

 • E
  Ečeverija-brat od strica MOMOV!

  Ista stvar kao sa kupaćim kostimima kod žena! Podržavam i ja.

foto dana

video dana