Olivera Katarina posle 50 godina ponovo u Kanu: Otpevaću "Đelem, đelem" za moje kolege kojih više nema! (VIDEO)

- Sada će film "Skupljači perja" ponovo biti prikazan novim generacijama, i posebno me zanima kako će nove generacije da reaguju - izjavila je Olivera Katarina

  • 16

Punih 50 godina nakon što je čuveni film "Skupljači perja" osvojio "Gran pri" na filmskom festivalu u Kanu, ovo ostvarenje će ponovo biti prikazano na istom mestu, a legendarna pevačica i glumica Olivera Katarina kaže da je uzbuđena što će nove generacije moći da vide čuveni film Aleksandra Petrovića.   

Đelem, đelem: Najpoznatija pesma Jugoslavije krije mračnu tajnu i jednu veliku svađu (VIDEO)

- Neverovatno! Posle 50 godina, istim povodom, znači, film "Skupljači perja" koji je tada osvojio publiku i kritiku, i sve redom... I sada će ponovo biti prikazan novim generacijama, i posebno me zanima kako će nove generacije da reaguju. Francuzi jako vole umetnike i uvek su prema meni bili pesebno nežni, i mogu samo da im se zahvalim, bili su divni prema meni, što ne mogu da kažem baš uvek za nas... ne mogu. Ali ovoga puta je bilo mnogo novinara koji su me ispratili, poželeli sve najbolje - ispričala je Olivera Katarina za Telegraf i dodala da nju publika nikada nije zaboravila.

- Kod publike nikada nisam bila zaboravljena, bila sam zaboravljena kod vlasti i režima, nije se pisalo po meni, ali publika me uvek volela - konstatovala je Olivera koja će u Kanu otpevati neprevaziđenu numeru "Đelem, đelem".

- Ja sam tu pesmu proslavila... Inače, prvi zapis te pesme je doneo Duško Radetić, koji je u Moldaviji naišao na "Đelem, Đelem", i reditelju Aleksandru Petroviću je predložio da je iskoristi u "Skupljačima perja"... Tako sam je naučila i proslavila, posle mene su je mnogi pevali, i ako, ja im želim sreću. U Kanu ću je ponovo otpevati i posvetiti mojim dragim kolegama koji više nisu sa nama - zaključila je Olivera Katarina.

Pogledajte intervju sa Oliverom Katarinom:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    23. maj 2017 | 20:56

    Draga Olivera , želim Ti sve najbolje u CANU . Drago mi je da ćeš opet zapevati , publika te voli , misli na to i daj sve od sebe ... Nadam se da ćeš opet i u Olimpiji zapevati , dolaze Tvojih 5 min. Radujem se Tvom doživljaju u CANU i Tvojim uspesima koji te očekuju ... Volimo te ...

  • ZORICA STOJANOVIC

    23. maj 2017 | 22:19

    DRAGO MI JE ZBOG VAS,JER VI STE VELIKA UMETNICA I ZELIM VAM SVE NAJBOLJE...! U KANU SAM BILA 1982 .G. I NADAM SE PONOVNOM POVRATKU...ZA MENE,DEVOJCICU U TO VREME,TO JE BIO RAJ NA ZEMLJI...PUNO VAS VOLIM !

  • Nina

    24. maj 2017 | 08:36

    Najbolja pevacica oduvek na Balkanu. Ove danasnje turbo pevaljke zvuce kao paja patak u odnosu na nju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA