ON JE ČUDO OD DETETA: Fenomenalni Adrian (8) RASTURIO na violini, žiri vrištao, publika grmela! (VIDEO)

Adrian Mašić je pokazao da je pravi majstor na violini i biće veliki favorit za pobedu u superfinalu

  • 4

Sjajni Adrian Mašić (8) je još jednom sve u emisiji "Ja imam talenat" oborio sve s nogu, a njegovo maestralno izvođenje na violini teme iz fimova o Džejmsu Bondu, nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

 

Žika i Danica se zakleli u sinove, Ana u Rastu, da ne SARAĐUJU s njim: David im je pročitao misli, a onda ih je načisto ŠOKIRAO! (VIDEO)

 

Adrian je pokazao da je pravi majstor, i iznenadio je sve u studiju, kada je iznenada sa Bond teme prešao na numeru "Livin' la vida loca" Rikija Martina... Žiri je kraj njegovog nastupa dočekao na nogama, a Mašić je zasluženo prošao u superfinale.

 

Pogledajte nastup Adriana Mašića:

 

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muzičar

    26. maj 2017 | 12:41

    Da li je moguće da je ovo "čudo od deteta" koje nije pogodilo dva tona čisto na violini prošlo u finale, a pravi virtuoz na harmonici dečak Aleksandar Ranković nije? I to po glasovima žirija??? Ljudi moji pa da li je ovo normalno? Violina jeste težak instrument za sviranje, pa se prvenstveno tu treba slušati tačnost i tehnika, pa tek onda program koji je odsviran...ali je žiriju izgleda jedino bitna atraktivnost programa. Adrianovo sviranje nema veze s mozgom, a naročito sa ušima. Mali harmonikaš je ovde pokazao najveći muzički talenat od svih muzičara u takmičenju! Svaka čast Aleksandre!

  • mile...

    26. maj 2017 | 13:49

    Pa ovo dete nijedan ton cisto nije ubolo, a kamoli odsviralo ili kako vi pisete "rasturilo" ajde mediji malo se pozabavite kvalitetom pre svega pa tek onda prodavanjem magle, zato nam je kultura i umetnost dotakla dno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA