NEZAPAMĆENA GUŽVA! Nekoliko stotina ljudi od ranog jutra čekalo audiciju za "Zvezde Granda" u Beogradu (FOTO)

Ove godine duplo je veći odziv na audicijama nego prošle godine što je rezultat ogromne gledanosti "Zvezda Granda" - rekao je Saša Popović

  • 9
Foto: Promo Foto: Promo

Audicije za novu sezonu muzičkih takmičenja "Zvezde Granda" i "Neki novi klinci" danas je održana u Beogradu. Interesovanje prijavljenih kandidata nadmašilo je očekivanja i čelnika Grand produkcije

- Ove godine duplo je veći odziv na audicijama nego prošle godine što je rezultat ogromne gledanosti "Zvezda Granda". Čini mi se da su kandidati shvatili da ovo takmičenje ima kredibilitet i da oni koji dođu do kraja mogu da uspeju u svojoj profesionaloj karijeri. Ovoliki broj kandidata koji se pojavio prethodnih nekoliko dana i na audicijama u Bosni i Hercegovini, Novom Sadu i Nišu, nije zabeležen u prethodnih deset sezona - kaže Saša Popović. i dodaje:

Foto: Promo Foto: Promo

- Uveren sam da će nova sezona biti vrlo interesantna. Na audicijama u Bosni i Hercegovini i Novom Sadu došlo je dosta kandidata iz Hrvatske odnosno Osijeka, Zagreba, Virovitice, Varaždina i to me je prijatno iznenadilo. Ono što sa sigurnošću mogu da kažem je da ćemo raditi audiciju u Skoplju i da Makedonci čekaju strpljivo svoj dan - zaključio je on.

O brojnosti kanidadata koji su se pojavili na audiciji u Beogradu govori i podatak da se na prijavu čekalo i po nekoliko sati, te da su mnogi na Košutnjak došli i sa prvim sunčevim zracima.

Foto: Promo Foto: Promo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA