SVI DETALJI NEVIĐENE DRAME U PAROVIMA! Ljubu obezbeđenje jurilo po krovu, pozvana i policija!

- To jeste bilo ekstremno što sam uradila, ali sam htela da im pokažem da sam na sve spremna - rekla je Ljuba Pantović

  • 13

U nedelju uveče, veliku pažnju je privukla informacija da se Ljuba Pantović popela na krov vile "Parova", zbog čega je program kasnio 50 minuta. Tada je bilo nejasno šta se zaista dogodilo, a sada se oglasila i Pantovićeva koja je opisala dramu koja se dešavala kada je pokušala da upadne u rijaliti.

Nakon što se pela na krov vile "Parova", Ljuba Pantović je jednom slikom i sa samo TRI REČI izazvala haos na Fejsbuku! (FOTO)

Iako su pripadnici obezbeđenja pokušali da uhvate Ljubu, ona je uspela da im pobegne, preskoči zid i, kao u nekom trileru, sedne u automobil koji ju je čekao i udalji se sa lica mesta.

- Zaposleni na ovoj televiziji odmah su reagovali, radnici iz obezbeđenja su pohitali na krov da uhvate Pantovićevu, a ostali su pozvali policiju da hitno interveniše. Obezbeđenje je pojurilo ka Pantovićevoj, ali nije uspelo da je uhvati jer je ona munjevito pobegla. Policija je stigla na lice mesta tek po Ljubinom bekstvu. Ipak, snimak ovog incidenta postoji i uredno je predat nadležnim organima, koji će reagovati u skladu sa zakonom. Nikome nije bilo svejedno jer je Ljuba delovala kao da je van sebe i vikala je iz sveg glasa. Sa njom su bila dva muškarca, koja su je čekala u autu, dok je ona vilenela na krovu - tvrdi izvor blizak produkciji "Parova".

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Sa druge strane, Ljuba je potvrdila da se popela na krov i objasnila zbog čega je to uradila.

- Popela sam se kako bih poručila mojoj ćerki da sam uz nju, da je podržavam i volim, jer ona misli da majka nije uz nju. Ona Anđela smećarka govori mojoj Aleksandri: "Majka te ne voli, odrekla te se". Ona je, jadna, počela da veruje u to. Anđela ima nešto lično protiv mene. Nisam ja kriva što je jedan ku**on od metar i šezdeset. Meni medijska pažnja ne treba, dobila sam je i previše kao uspešan sportista. To jeste bilo ekstremno što sam uradila, ali sam htela da im pokažem da sam na sve spremna. Obezbeđenje je prvo mene opominjalo, a onda je jedan počeo da me juri, a ja sam mu, naravno, pobegla. Stigao bi me nikad u životu. Ja sam se pored brojnih sportova bavila i atletikom. Ispreskačem zidine dok si rekao keks, sednem u auto i ćao - izjavila je Pantovićeva i dodadala da je njoj najvažnije što je uspela da pošalje poruku Aleksandri.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

- Dok sam vikala na krovu, Aleksandra me nije čula jere se tada tuširala sa Davidom, ali su joj učesnici preneli moje reči. Tvrdim da nisam uradila ništa protivzakonito. Ja nisam upala na njihov privatni posed, tako da - ćao. Oni drže moju ćerku unutra i okreću je protiv rođene majke. Ona jeste svojevoljno unutra, ali oni meni ne dozvoljavaju da stupim u kontakt sa svojom ćerkom. Oni sprečavaju naš kontakt, e, pa onda mogu i ja da uradim šta hoću - zaključila je Ljuba Pantović.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaja

    6. jun 2017 | 11:02

    Zeno smiri se ne brukaj vise tu decu dovoljno si ih upropastila

  • Srbislav

    6. jun 2017 | 13:20

    Sve budala do budale, a jadno ono dete pored takve majke i babe. Njima treba oduzeti dete, take budale da gaje i vaspitaju decu, sačuvaj Bože.

  • mia

    6. jun 2017 | 11:59

    Ovoj zeni stvarno treba pomoc,toliko skandala,bruke,sramote a ona i dalje isto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA