≫ 

Dok je Ceca slavila rođendan njena snajka se provodila na beogradskom splavu, pa objasnila zašto nije na žurki! (FOTO) (VIDEO)

Ana Cakić došla je na nastup Marije Šerifović, iako su je mnogi očekivali na proslavi 44. rođendana folk zvezde

  • 4

Među brojnim javnim ličnostima koje su sinoć prisustvovale nastupu Marije Šerifović na beogradskom splavu "Port", bila je i Ana Cakić.

Devojka Veljka Ražnatovića došla na žurku sa Anastasijinim bivšim, a u njene grudi zbog JEDNOG detalja svi su gledali! (VIDEO)

Dok su mnogi očekivali da će se Ana pojaviti na proslavi 44. rođendana Cece Ražnatović, budući da nam je nedavno i sama priznala da su ona i Veljko Ražnatović ponovo zajedno, manekenka je ipak otišla na drugu stranu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Rado je pozirala novinarima, a kada smo je pitali zašto nije na Cecinom rođendanu, Ana nas je šokirala izjavom da ona i Veljko (ponovo) više nisu zajedno.

- Ja sam se s njom čula sinoć, poželela sve najlepše, ali večeras je moj ispraćaj, pošto idem za dva dana u Bejrut, tako da sam večeras tu. Veljko i ja smo opet prijatelji, ja putujem za dva dana, i on me podržava u tome. Ne želi da me sputava. Ja zaista moram da se bavim modelongom. Mi smo dobri prijatelji i to je to - rekla je Ana, a mi smo konstatovali da prilično hladno govori kada je ova tema u pitanju.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Međutim, ona ima drugačiji stav.

- Nije hladno. Najvažnije je biti dobar prijatelj i dobar čovek, sve ostalo dođe i prođe - mudro je poručila Ana.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ove Anine izjave bile su pravo iznenađenje, s obzirom na to da nam je u intervjuu koji smo sa njom radili pre svega nekoliko dana rekla da je u njenoj i Veljkovoj vezi sve u redu. Pogledajte i sami:

A ukoliko ste propustili detalje sa Cecinog rođendana, pogledajte kako je pevačica izgledala:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA