Nova turska serija na televiziji Pink (FOTO)

U pitanju je serija "Gospođica", koja će se emitovati od petka 27. jula, sa početkom u 20.20 sati

  • 0

Televizija Pink emitovaće novu tursku seriju na svom programu. U pitanju je ostvarenje pod imenom "Gospođica", koje će početi da se emituje od petka 27. jula, sa početkom od 20.20 sati. U pitanju je drama, koja ima 40 epizoda, a glavne uloge tumače Cansu Togun i Bariš Bagči.

Opis serije "Gospođica"

Neriman je mlada devojka koja živi sa svojom polusestrom i maćehom. Nakon očeve smrti, ona ne može da uspostavi normalan život. Zbog intriga maćehe, ona postaje zavisna od sedativa, te je bilo teško zamisliti da će Neriman opet biti ona stara devojka. Nakon što napusti školu, vreme će provoditi u maloj sobi, u kojoj može razgovarati  samo sa svojom dadiljom Nevres. Među njima dvema vlada bezgranično poverenje.

Nerimanina maćeha Fehime želi da se domogne nasledstva njenog pokojnog oca, gospodina Hilmija. Ona pokušava da prikrije nasledstvo od Neriman i proglasi je ludom, odnosno pošalje je na lečenje.  Na taj način bogatstvo bi ostalo njoj i njenoj kćerki. Međutim, dadilja Nevres počinje da shvata šta se dešava i nastoji da zaštiti Neriman.

Jedne večeri, Nevres će krišom izaći napolje i pronaći jednog od bliskih prijatelja Nerimaninog pokojnog oca. Ona će mu objasniti sve Fehimine planove i od njega zatražiti pomoć. Njih dvoje zajedno prave plan kako da izbave Neriman. Prema tom planu, Neriman će se udati za Omera i njemu dati sva ovlašćenja za upravljanje nasledstvom. Tako i biva, Neriman se udala za Omera. Međutim, ona ne zna da njen suprug ne mari za nju. On je zgodan mladić iz bogate porodice, koji je obećao da će se oženiti sa Neriman, samo kako bi se rešio finansijskih problema u svojoj porodici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA