INTERVJU, BRAT PANTELA: Staniu i Soraiu ne bi pipo, žneru su kad se ne natrpa šminka, lokacie faca!

Popularnii sam od Mileve! Neam poima ko e ta Blondi starleta, samo znam da e žnaru. Mihara e napravio grešku tipa kardinalnu šo e otpiso mene i Žigaru, kaže Brat Pantela

  • 13

On je jedan jedini, omiljeni, neponovljivi. On je najveći šarmer svetskog sporta i najpopularniji fudbaler na Fejsbuku. On je - Brat Pantela!

Čovek za koga nema tajni, velemajstor na petoparcu, miljenik lepšeg pola i ludih navijača Zvezde i Olimpijakosa otvorio je dušu i u intervjuu za Telegraf.rs, ekskluzivno otkrio da li voli starlete, koju muziku sluša, planira li da se vrati u Zvezdu i reprezentaciju i očekuje li da mu se u Grčkoj pridruži i kum - Dejan Stanković Stankela.

Pripreme za novu sezonu u Olimpijakosu su u jeku. Kakvu sezonu očekuješ, hoće li biti golova?

Сигурное да се припремам, ушо сам у тренажни процес и почо да тресем мреже противничких тимова на утакмицама из категорие припремних. Шо би реко кумара „по јутру се дан познае“, стога најављуем прегрш голова ове сезоне.

Kum Stanković je prekobrojan u Interu, da li su tačne priče da će ti se pridružiti u Grčkoj?

Неам информациу из категорие тачних (може питате Цоу Информациу, начи радио муе наталну карту) тако да ћенем да говорим о томе. Сигурное дасам га позвао путем скаипа и пито ша ће да ради у наставку кариере и наговаро га да ми се придружи у Хеласу.

Sve su glasnije priče da ti i Žigić morate da se vratite u reprezentaciju. Kako komentarišeš to što za vas nema mesta u dresu s državnim grbom, a i himnu uredno pevate?

Михара направио грешку типа кардиналну шо ме отписо са списка, ко и Жигару. Зна се дае Жигара био бардо да га погодиш лоптом локацие глава, па да спушта лопте правим нападачима. Зато ће се проведе Михара ко бос кроз трње у квалификационом циклусу.

Na Telegrafu se pojavila fotografija s priprema na kojoj se ti i Fejsa vidite u nekom potoku, u gaćama. Čuju se komentari da su fotka, a i Pantela - pomalo gej.

Де Пантела геи, жебо ша ћу све да чуем. Ние Пантела ко Бекам, да га Том Круз плоди у буљсон.

Može li armija crveno-belih navijača da se nada Pantelinom povratku u Zvezdu?

Не веруем, мада кацам дивио приказану игру против Нафташа, погоди ме нека туга па ми дође да се вратим.

Koje pesme Pantela sluša tokom priprema i kada se opušta u stanu? A koje pesme naručuje u kafani?

Начи у стану слушам таи неки рок зонфић на звучницима јачине 300 вати, а кацам у кафани, таи неки Тома Здравковић, не би да издвајам ниедну песму посебно.

 Ima li istine u pričama da je upravo Pantela taj "fudbaler koji je nudio 50.000" starleti Blondi da mu bude devojka?

Могу да издам демант, начи неам поима кое та, само знам да е жнару. Тачние, сећам се кацам имо понуду да прошетам неку бичарку за извесну своту европских новчаница, онда сам е дивио пасам био у фазону „Диви ал е жнару, паљба“.

Kojoj ne bi oprostio: Staniji ili Soraji?

Не би их Пантела пипо, ем шо нема тог интелекта кои ми одговара, ем су жнеру каце не натрпа шминка локацие фаца.

Ko je popularniji - Pantela ili Pokojna Mileva?

Пантела.

Za kraj - poruči nešto svojim fenovima!

Саци ме уватио мало неспремног... Има се послужим латинском пословицом - A bove maiori discit arare minor, шо значи „Од старијег вола млађи се уче да ору.“ То тие у фазону, учите од Пантеле, ћене да погрешите.

Krai!

I umesto Post scriptuma, za najvernije "fenove" slede i bonus fotografije srpske sportske legende i "Bogoca fejsbuka":

Начи јеан од циљева мое кампање је увођење валуте нове инфлацие без. Евро е умро расни динар је нови владар система врсте монетарног.

Период кацам бранио колоре цитројена. Сећам се као кроз маглу фазон кацам плодио неку бицури са португалског говорног подручиа,почо да се извлачим из кревета она пита куци пошо,а ја трип као "тренинг жемоне да чека нероткињо",а она патос оће плаче фазон "Пантела оплоди ме да ти родим дете расно ко ти".

Ово е кацам спремо журезу поводом освајања Хеладе. Пришо мени јеан љомбер шосе тек обрео у дресу Олимпиакоса, каже : "Пантела,моине си здапи стипуи ме да пипнем трофеи.",а ја одговор: "Ае чкоде,ливада." такорећи одрешито,ал пустио сам чкодеа да пипне симбол победе пре свега ние Пантела зао карактер,разумеш.  Будите вазљубљени,идем у фићка додбиам бичарке методом игнорисања! :*

Начи овое реакциа кацам реко на оброку да ме Михара ние позво у репрезентациу иако редовно тресем мреже (кацам здрав, тојест ка нисам повређен), апостоли кома, Жигара зино.

Мало играња са Жигатаром, игра под називом слагалица, то е онаи квиз шо се емитуе на те веу у временском интервалу од две децение. Начи чим сам отворио поље са шифром Б1, кацам видо да шепи ГОЛ, одма реко "Милка, начи коначно Пантела", она клима главом методом потврдно и изговара "Добро вече." ја реко "де ние добро, диви колко поена сам остварио".

Љубац величинe мог бодовног салда у слагалици :*

A. Jovanović/Telegraf.rs/foto: Pantela facebook profil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr

    26. jul 2012 | 12:40

    Hahahaha... Pantela KRALJU!

  • Skomi

    26. jul 2012 | 14:04

    Brate dosadio si. Gotivio sam te do skoro, bas puno. Al ti sve jedne te iste fore prosipas vise mesecima - ti i Kumara ste kraljevi, Zigara je ljakse, budala. Ti rasan, plodis bicarke. I tako vrtis u krug godinama. Budi malo originalniji, smisli nesto novo.

  • Pantela Ljakse

    26. jul 2012 | 10:44

    Bezi bre seljacino loptu ne znas da primis a kamoli da je sutnes !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA