MAKSIMALNO OBEZBEĐENJE, POLA HOTELA ZA GOSTE: Od cifre koju će Jelisaveta i Teo iskeširati za svadbu zavrteće vam se u glavi!

Glumica i košarkaš za nekoliko dana postaće supružnici, a za taj dan iskeširaće basnoslovnu cifru

  • 17

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin venčaće se u subotu u Beogradu, a košarkaš i glumica sve su preduzeli da slavlje protekne kako treba. Kako saznaje Telegraf, svadbeno veselje biće upriličeno u jednom prestoničkom hotelu u centru grada.

POKLON OD 45.000 EVRA: Kada je videla šta joj je Teodosić kupio, Jelisaveta blistala od sreće (FOTO)

Teodosiću na momačkoj večeri Una Grujić plesala POLUGOLA u čaši, evo šta seks-bomba kaže o ludoj žurki! (FOTO)

U ovom luksuznom objektu biće smešteni gosti koji će biti na slavlju, kao i mladenci, koji će imati svoju sobu. Samo za hotelski smeštaj, kada se uzme u obzir cena noćenja, glumica i košarkaš izdvojiće oko 20 hiljada evra, pošto će u luksuznom hoelu biti smešteno nekoliko desetina gostiju.

Foto: Instagram/jagodenamagli Foto: Instagram/jagodenamagli

Oko i unutar samog objekta biće raspoređeno obezbeđnenje koje će brinuti za sigurnost svih na svadbi. Ono što je zabranjeno gostima jeste da postavljaju fotografije i snimke po društvenim mrežama.

Jelisaveta i Teo angažovali su najbolju agenciju za dekoraciju, dok će se gostima služiti skupoceni specijaliteti i najskuplja pića. Kada se po slobodnom proračunu sve sabere (uključujući i muziku), ovaj dan Jelisavetu i Tea koštaće "tričavih" 80.000 evra!

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Goste i mladence na svadbi zabavljaće brojne pevačke zvezde kao što su Bane Mojićević, "Leksington bend", kao i Aleksandra Prijović, koja će na veselje doći u društvu svog dečka, Filipa Živojinovića koji je, inače, i dobar prijatelj sa Teodosićem.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    21. jun 2017 | 13:42

    Nece da plate "lepa" glumica i Teo nego samo Teo , odakle njoj tolike pare . Nije ovo Holivud pa da zaradjuje tolike svote .

  • Slavica

    21. jun 2017 | 13:22

    Bilo bi lepo da izdvoje "neki evro" za mnogobrojnu bolesnu decu u zemlji Srbiji.

  • Stojan Stojanovic Stojić

    21. jun 2017 | 14:19

    Završila devojka poso

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA