≫ 

PAPARACO! Lukas se bez Sonje vratio iz Turske, u pratnji obezbeđenja trčao pored novinara! (FOTO)

Pevač, koji je ovih dana u centru medijske pažnje, nije bio raspoložen za razgovor. On je u Beograd doputovao zbog večerašnjeg nastupa na jednom prestoničkom splavu

  • 8

Aca Lukas vratio se sa odmora iz Turske, ali bez svoje supruge Sonje Vuksanović. Pevač, koji je ovih dana bio u centru medijske pažnje zbog navodne afere između njegove žene i Marka Jarića, nije bio raspoložen za razgovor.

Pogledajte kako je Lukas TRČAO pored novinara po povratku iz Turske! (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Lukasa je na aerodromu sačekalo njegovo obezbeđenje. Pevač je doslovno protrčao pored novinara, ali ga je pre ulaska u džip zaustavio poznanik sa kojim se pozdravio. Kako saznajemo, Sonja i ćerkica Viktorija su ostale u Turskoj.

TOTALNI OBRT! Lukas odveo Sonju na more u Tursku, nema ništa od razvoda!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Podsetimo, kada je pojavila prva informacija o navodnoj vezi Sonje i Marka Jarića, Lukas je u telefonskom razgovoru za Telegraf rekao da se ne razvodi. Nakon toga, u nedelju 18. juna Lukas je otputovao u Tursku. S druge strane, Marko Jarić je za Telegraf demantovao da je u vezi sa Lukasovom ženom.

– Svi mediji koji iznose laži o meni i povezuju me sa “tim ljudima” biće tuženi, pa te vaše dokaze iznosite u sudu. Hvala – naveo je za naš portal Jarić.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA