≫ 

Pre 3 godine je bolovala od bulimije, postala je SEKSI ĐAVOLICA, a sada je zvezda "Granda" pokazala mega guzu! (VIDEO) (FOTO)

Teodora Džahverović se od takmičenja u "Zvezdama Granda" totalno promenila, a posle ispovesti o bulimiji iznenadila je novim seksi objavama

  • 12

Bivša članica ženske grupe "Đavolice" nedavno je u ispovesti za Telegraf šokirala sve izjavom da se pre tri godine borila sa bulimijom, a sada je još veće iznenađenje što na društvenim mrežama objavljuje golišave fotografije. 

ACO, TREPNI... Zvezda "Granda" zatresla DŽINOVSKOM guzom i napravila zemljotres u studiju! (FOTO)

- Pre tri godine imala sam problem sa bulimijom i baš mi je bilo teško. Ja vama to ne mogu da objasnim… Kad pojedete nešto što nije zdravo, ili što je čak i zdravo, uhvati me neka nervoza i ne mogu da se kontrolišem. Kao čovek koji se drogira, pa ima potrebu da uradi nešto i ako to ne uradim plače mi se, mrzim sebe što nisam ispovraćala. Moram tako da kažem - rekla je Teodora u intervjuu za Telegraf.

Foto: Instagram/teodoradzehverovic Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Na osnovu njenog profila na Instagramu, sa Teodorom je sve u savršenom redu, s obzirom da muškarce svakodnevno časti seksi fotkama!

Foto: Instagram/teodoradzehverovic Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Ipak, ono što je privuklo najveću pažnju jeste snimak na kojem pokazuje guzu, a čime je fanovima najavila novi spot. Pogledajte:

A evo i kompletnog intervjua u kojem je Teodora otvorila dušu i ispričala sve o iskustvu sa bulimijom:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA