≫ 

NEKI NOVI KLINCI: Pobednica druge sezone je Blagica Dzunzurovska! (FOTO)

Makedonka Blagica Dzunzurovska osvojila je najviše glasova publike, a nagradu joj je uručila prošlogodišnja pobednica Džejla Ramović

  • 9

Završena je druga sezona talent šoua za najmlađe "Neki novi klinci" čije je veliko finale uživo emitovano na TV Prva, a pobedila je talentovana devojčica Blagica Dzunzurovska.

UBEDLJIVO NAJBOLJI: Aleksa Perović i Riste Risteski pobednici "Zvezda Granda"! (FOTO)

Spektakularno finale talent šoua "Neki novi klinci" otvorila je prošlogodišnja pobednica Džejla Ramović. Nakon toga je voditeljski par Ana Sević i Milan Mitrović predstavio dvanaest talentovanih koji su se ovog četvrtka borili za pobedu.

Foto: Promo Foto: Promo

Posle takmičarskog dela, publika je uživala u revijalnom delu, u kojem su Bane Mojićević, Marina Stefanović i Milan Mitrović promovisali svoje nove pesme.

Foto: Promo Foto: Promo

Titulu najboljeg pevača u šou za najmlađe ponela je talentovana devojčica iz Makedonije, Blagica Dzunzurovska, koja je osvojila najviše glasova publike. Statuu "Grand" produkcije uručila joj je prošlogodišnja pobednica Džejla Ramović.

Kako je Džejla oduševila sve prošle godine i odnela pobedu, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    30. jun 2017 | 10:56

    Ko su "naša djeca", a koja je "njihova država"? Nadimak ti govori da si iz BiH, a BiH nema ništa sa organizacijom ovog takmičenja.

  • Ostroski

    30. jun 2017 | 08:18

    Bilo je mnoogooo boljih od nje!!!!!

  • Repaaa

    30. jun 2017 | 00:56

    Makedonci polako opsjedaju Grand

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA