NA KORAK OD OSTVARENJA SNOVA: Neviđena drama, dva takmičara izbačena, ovo su superfinalisti "Pinkovih zvezdica"! (VIDEO)

Posle žestoke borbe, nakon prebrojavanja glasova gledalaca ispala su dva kandidata, a 11 najboljih će se boriti za pobedu u superfinalu

  • 0

U drugom finalu "Pinkovih zvezdica" napetost je dostigla vrhunac kada su prebrojani glasovi gledalaca, i kada je bilo jasno da će dva učesnika morati da napuste takmičenje, na korak od velikog uspeha, i plasmana u superfinale. 

MALA CARICA! Amidžić dotrčao na binu da upozna Jovanu (6), a kad čujete šta mu je rekla, smejaćete se do suza! (VIDEO)

Nakon prvog preseka glasova, počela je prava drama u studiju, i voditeljka Marijana Mićić je saopštila da je najmanje glasova dobila Lenka Stojčević i da ona ispada iz takmičenja.

A šta tek reći za drugi presek, od 12 preostalih kandidata, još jedan je morao da se oprosti od snova o pobedi, i eliminisana je Ema Simonović.

To znači da će se u superfinalu koje se održava u petak, 7. jula za trijumf u "Pinkovim zvezdicama" boriti 11 najboljih takmičara, a to su Jovana Radonić, Roko Blažević, Tatjana Savatić, Bojana Radovanović, David Marković, Komnen Vuković, Marina Stanković, Katarina Radulović, Sergej Pajić, Todor Kitanović i Lorena Janković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA