Dača Ikodinović: Aca Kosica je kreten!

Proslavljeni srpski vaterpolista osuo paljbu na komentatora RTS, koji je amaterski i neuko prenosio jučerašnju vaterpolo utakmicu između Srbije i Mađarske

  • 0

Tokom jučerašnje vaterpolo utakmice između Srbije i Mađarske na društvenoj mreži Tviter odvijala se "mini" drama. Naime, nezadovoljan načinom na koji je komentator RTS Aleksandar Stojanović prenosio i komentarisao ovaj meč, proslavljeni srpski vaterpolista Danilo Ikodinović nije štedeo "tvitove" kritike.

 

Među Ikodinovićevim tvitovima smenjivale su se kritike na račun Stojanovića i pohvale za igru srpske reprezentacije. Tvitove slavnog vaterpoliste podržavali su mnogi njegovi "pratioci".

 

 

 

Međutim, nije samo Ikodinović kritikovao Stojanovićevo komentarisanje, već većina ljudi, koje je svoje negodovanje izrazilo preko tvitova i statusa na Fejsbuku. Prozvani komentator RTS-a nije se oglasio zbog negodovanja i prozivki na način koji prenosio meč. Jedino što je Stojanović uradio po ovom pitanje jeste da je "retvitovao" status Danila Ikodinović da se Aleksandru zabrani prenošenje vaterpolo utakmica reprezentacija.

 

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA