The Killers stigli u Srbiju, razgledaju Beograd! (FOTO)

Članovi dugo očekivanog benda The Killers stigli su u Srbiju pred sutrašnji koncert na najvećoj bini Exit festivala

  • 2

Pre prvog nastupa u našoj zemlji, momci iz Las Vegasa uživaju obilazeći Beograd, a nisu propustili priliku da obiđu Kalemegdan, kao i da probaju domaće specijalitete.

Jedan od najtraženijih bendova današnjice stigao je u Srbiju juče popodne.

Tu su svi osim pevača Brendona Flowersa, koji dolazi sutra, na vreme za veliki koncert na Exitu! Dave Keuning, Mark Stoermer i Ronnie Vannucci Jr. zatražili su od domaćina da im obezbede vodiča, jer žele da obiđu najlepše delove srpske prestonice. Na spisku znamenitosti našao se i Kalemegdan, gde su muzičari uživali u pogledu na Ušće Save u Dunav, kao i u ostacima stare tvrđave, ali i samom parku. Oni su izrazili želju da probaju i tradicionalnu srpsku kuhinju i saznaju što više detalja o istoriji naše zemlje. Bend sutra stiže u Novi Sad gde će im se pridružiti i frontmen Brendon Flowers.

Foto: EXIT Fest/Aleksandar Dimitrijević/Blic Foto: EXIT Fest/Aleksandar Dimitrijević/Blic

Exit Festival ove godine traje pet dana, a svoje kapije otvoriće već sutra, u sredu 5. jula, kada će na binu izaći najveći rok bend današnjice - The Killers, a prognoze pokazuju da će tokom svih pet dana i noći EXIT festivala vreme biti sunčano, bez padavina i umereno toplo. Prvi posetioci festivala već su stigli u Novi Sad, a ove godine se očekuje rekordnih, više od 50.000 domaćih i stranih turista koji dolaze iz 68 zemalja, širom sveta.

Iste noći, u sredu, 5. jula, očekuje nas i prvi Guarana No Sleep Festival na Exitu na kojem će nastupiti Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple & Rebekah i brojni drugi, a ulaz je slobodan uz bilo koju EXIT ulaznicu. Naredne noći, u četvrtak 6. jula na tvrđavi nastupaće Liam Gallagher, Jesus and Mary Chain, Alan Walker, Paul Kalkbrenner, Recondite, Red Axes, Princess Nokia, Denis Sulta, Arkona i brojni drugi, a cena ulaznice za ovu noć je 2.990 dinara.

Foto: EXIT Fest/Aleksandar Dimitrijević/Blic Foto: EXIT Fest/Aleksandar Dimitrijević/Blic

U petak na EXIT stižu Years & Years, Solomun b2b Dixon, Jake Bugg, Black Coffee, The Damned, Jamie Jones, Black Sun Empire, Dax J, Ratos de Porao, Mashrou Leila i mnogi drugi, a cena ulaznice za petak 3.590 dinara. Zbog ogromnog interesovanja, subota je pred rasprodajom i cena je otišla već na 4.490 dinara, a na Exitu nas očekuje najveća žurka koju će praviti Jason Derulo, Duke Dumont, Robin Schulz, Noisia, Discharge, Acidez, Edo Maajka, Sve barabe, Rufus, Bjarki, SNTS...

Ulaznica za nedelju trenutno košta 2.990 dinara, a finale ovogodišnjeg Exita pripašće art-pop kraljici Roisin Murphy i soul senzaciji Rag'n'Bone Manu, a sa njima na tvrđavi biće i Hardwell, Nina Kraviz, Rodhad, Nicole Moudaber, Angelic Upstarts, Tijana T, Voiski, Antigone b2b Francois X, Destruction i još puno izvođača na više od 40 zona i muzičkih bina širom tvrđave.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA