POTVRĐENO: "Hobit" postaje trilogija (VIDEO)

Režiser ovog poduhvata Piter Džekson zvanično potvrdio glasine na svom Fejsbuk nalogu

  • 1

Fanovi dela Dž. R. R. Tolkina mogu konačno da odahnu, pošto je potvrđeno ono što se spekulisalo već neko vreme, a to je da će film "Hobit" postati trilogija. Ovu srećnu vest potvrdio je režiser ovog poduhvata Piter Džekson na svom Fejsbuk nalogu.

- Tek kada završite snimanje, imate priliku da napokon sednete i pogledate kakav ste zapravo film snimili. I to smo baš nedavno uradili. Zadovoljni smo snimljenim i načinom na koji se priča polako sklapa, a sve su to omogućili ekipa i glumci koji su praktično oživeli roman Dž. R. R. Tolkina. Sve to donelo je novo pitanje: "Da li da iskoristimo ovu priliku i detaljnije ispričamo priču?". Naš odgovor, kao velikih fanova, bio je definitivno da - potvrdio je Džekson na društvenoj mreži.

Glasine su krenule na festivalu "Comic-Con" , kada je Džekson izjavio da razmišlja da drugi deo "Hobita" podeli u dva filma:

- Već smo u pregovorima sa studijom da obavimo neka dodatna snimanja koja nismo stigli, još nismo sigurni da li će dodatni material biti za treći deo ili će se pojaviti kao produžena verzija drugogo filma. Osim romana koji smo obradili, tu je i 125 dodatnih strana u kojima je Tolkin proširio svet "Hobita", a i na to imamo prava – rekao je tada slavni režiser i oskarovac.

Premijera prvog dela "Hobita", pod nazivom “The Hobbit: An unexpected journey” zakazana je za 14. decembar. Drugi deo trilogije “The Hobbit : There and back again” planiran je za 15. decembar 2013. godine, a treći za leto 2014. godine.

(izvor: Huffington Post/ B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA