MIS SVETA: Maleri za crnogorsku predstavnicu (FOTO)

Nikolina Lončar, mis Crne Gore, uganula je nogu na probi, da bi posle imala i stomačnih problema

  • 1

Za manje od tri nedelje počeće 62. takmičenje za "Mis sveta". Takmičarke su uveliko u Kini, koja je domaćin ove grandiozne manifestacije. Pored predstavnice Srbije Bojane Lečić, na takmičenju za "Mis sveta" učestvovaće i crnogorska misica Nikolina Lončar.

Mlada Nikolina imala je problema od kada je doputovala u Kinu. Ova lepotica je prvo na probi uganula nogu, pa su je organizatori odveli u Hitnu pomoć kako bi joj sanirali povredu. Uprkos ovom pehu, Nikolina se pojavila na sceni kada su birali top model sveta. Crnogorska misica je šarmirala publiku, jer je prošetala pistom sa zavojem.

Međutim, malerima nije došao kraj. Lončareva je imala i stomačnih problema, pa je opet završila u Hitnoj pomoći. Organizatori su bili jako ljubazni prema njoj, a Nikolinu je lično u sobi posetila vlasnica "Mis sveta" Julija Morli, koja ju je ohrabrila i podržala. Morlijeva se iznenadila kako tako neko mlad može da ostane vedar i nasmejan uprkos ovim problemima. Nikolina je sada dobro i nastavila je svakodnevne aktivnosti po setu, kao i obilaske.

Finalno takmičenje za "Mis sveta" održaće se 18. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cika Vukmir

    1. avgust 2012 | 22:02

    Коначно нешто лепо за очи из те земљице да видимо:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA