ZVEZDA GRANDA POKAZALA ADUTE: Vanja Mijatović u najmanjem bikiniju crnogorske obale! (FOTO)

Reporter Telegrafa snimio mladu Zvezdu Granda u punom sjaju, dok je sunčala obline u izazovnom kupaćem kostimu, bolje reći - mini-bikiniju!

  • 16

Više otkriva nego što skriva! Mladu i atraktivnu pevačicu Vanja Mijatović zatekli smo dok se opuštala na bazenu jedne vile na Crnogorskom primorju(Budva), gde se trenutno nalazi na turneji sa kolegama iz najnovije generacije Zvezda Granda.

Talentovana Vanja ispozirala nam je u kompletiću koji bi se slobodno mogao nazvati: MINI-BIKINI! Ima se, može se - kaže naš narod. A Mijatovićeva definitivno ima šta da pokaže, pa je ovaj minimalistički kupaći kostim sasvim opravdao očekivanja. Našeg fotoreportera ostavila je bez daha, a neke svoje koleginice će figurom sigurno baciti u depresiju.

Mlada Kraljevčanka dane provodi puneći baterije sunčanjem i brčkanjem, a kad padne noć, mikrofon, pa na binu! Njoj to ne pada teško, jer već godinama nastupa sa svojim bendom, pa joj ova letnja turneja sa "Zvezdama Granda" dođe kao već viđeno. A da je u punoj formi, procenite sami sa fotografija koje slede...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    3. avgust 2012 | 10:00

    ...ali je nedvosmisleno pokazala(slika sa raskrecenim nogama) da zarad uspeha i love je spremna na sve,i ko joj moze u te dve stvari pomoci neka dodje u zagrljaj koji nudi

  • marko

    3. avgust 2012 | 11:03

    al je ruzna jebote! katastrofa

  • vlada

    3. avgust 2012 | 09:06

    Bas je nikakva.Potkolenica mi lici na konja nekog i cela nabijena i zdepasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA