AKADEMIJA DEBELIH: Učesnici podetinjili (FOTO)

Na Akademiji 39. dan počeo je dečijim aktivnostima, međusobnim peckanjem, prskanjem i jurnjavom u i van kuće

  • 0

Učesnici "Akademije Debelih" su novi dan započeli smehom i međusobnim, šaljivim, opaskama. Jovan, Miloš i Aleksandra su prednjačili u "prozivanju" mesta u kojima žive. Potom su se prskali vodom, a pošto im to nije bilo dovoljno, crevo su uneli u kuću.

Umesto odlaska u teretanu, danas su treneri iznenadili takmičare, pojavivši se na Akademiji. Ovaj “prepad” je organizovan jer je za čelendž bilo potrebno da su takmičari u dvorištu. Treneri su, takođe, želeli da saznaju kako takmičari reaguju na promenu lokacije i načina treninga. Čelendž nije svima jednako lako pao.

Ovaj događaj su sa lakoćom ispratili Miloš i Jovan, koji su uspeli i da se posvađaju oko konačnog rezultata. Jedan drugog su optuživali za varanje, koristili pogrdne reči, i razgovarali izuzetno visokim tonom. Međutim, ova svađa nije narušila njihov odnos, pa je Jovan, po pomirenju, naterao MIiloša da mu se ubuduće svakodnevno izvinjava iz sveg glasa dok stoji u centru dvorišta. Miloš je to učinio danas, a da li će nastaviti, videćemo.

Divna i Zorica su ponovo komentarisale Zoričin odlazak vidovnjaku. Ovoga puta su se smejale.

Ukućani "Akademije Debelih" imali su posebnog gosta koji je uspeo da smrša skoro 100kg. On im je ispričao svoju životnu priču i muke kroz koje je prolazio tokom pokušaja da izgubi kilograme. To je zainteresovalo “Heroje”, pa su s nestrpljenjem čekali svaku sledeću Oliverovu rečenicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA