SKANDAL U HRVATSKOJ: Pucano na klub posle nastupa Željka Samardžića!

Po završetku koncerta srpskog pevača klub "Hacienda" u Vodicama napadnut kamenjem i vatrenim oružjem, hrvatska policija traga za napadačima

  • 2

Pop pevač Željko Samardžić sinoć je gostovao u diskoteci "Hacienda" u Vodicama, a ubrzo nakon njegovog nastupa ovaj hrvatski klub je kamenovan. Oko 6 časova ujutru prijavljen je napad na klub, a policija trenutno radi na rasvetljavanju slučaja.

- U Vodicama u tamošnjem disko klubu, pri remećenju javnog reda i mira, nepoznati počinitelji su kamenjem i vatrenim oružjem oštetili fasadu i krov, a nastala šteta procenjena je na više stotina evra. Protiv nepoznatih počinitelja biće podnete kaznene prijave, a policija postupa u cilju otkrivanja odgovornih i pronalaska otuđenih predmeta - stoji u saopštenju Šibensko-kninske policijske uprave.

Ovo nije prvi put da srpski pevači doživljavaju neprijatnosti prilikom gostovanja u regionu. Naime, prošle godine otkazan je nastup Nikole Rokvića u diskoteci u Posušju zbog dojave o postavljanju bombe. Iz istog razloga  otkazani su i nastupi Dragane Mirković i Mileta Kitića.

(Izvor: Dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    16. avgust 2012 | 18:59

    Provjerite o čemu pišete prije nego objavite ovakav članak. Po vama ispada kao da je nered izbio zbog Samarđića što nema veze s istinom. Sve se dogodilo jer su izbacivači pretukli neke momke, navodno radi razbijene čaše, pa su ti momci kasnije bacali kamenje po krovu haciende. Inače, u Hrvatskoj ljudi vole Želja Samarđića, koncerti su mu rasprodani i uvijek je dobrodošao kod nas. Ovaj napad nema veze s njim niti s tim što je iz Srbije!

  • veronika

    16. avgust 2012 | 21:55

    da tipično osuđivanje hrvata za mržnju prema srbima..da ste se malo vise potrudili saznat informacija bi doznali da se nije radilo uopce o agresiji na samardzica vec okršaj sa izbacivačima ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA