0

Zvezda Granda Jelena Jovanović u turskoj seriji! (FOTO)

Pevačici je posle nastupa u jednom beogradskom klubu prišao producent iz Turske i ponudio joj ulogu koju je prethodno odbila Dara Bubamara

Jelena Jovanović

Pevačica Jelena Jovanović, koja se svojevremeno takmičila u Zvezdama Granda a sada glumi u hit seriji “Smešno ćoše kod Đoše” na “Pinku”, dobila je ponudu za ulogu u turskoj seriji, čiji je radni naziv “Intikam” (“Osveta”)! Jeleni je posle nastupa u jednom beogradskom klubu prišao producent iz Turske i ponudio joj ulogu koju je inače odbila Dara Bubamara.

– Predstavio se kao producent iz Turske i rekao mi je da su me neki ljudi iz Srbije preporučili za ulogu u jednoj turskoj seriji. Obećao mi je da ću uskoro dobiti poziv za kasting za ulogu Srpkinje koja, kako je rekao, u seriji ima sporednu ulogu, ali veoma zapaženu. Naglasila sam mu da ne govorim turski, a on mi je rekao da ću u seriji uglavnom pričati na srpskom, dok za dijaloge na turskom ne treba da brinem jer će biti sinhronizovani i da je to praksa u većini turskih serija. Prema njegovim rečima, i glas Emine Jahović u seriji “Polje lala” je sinhronizovan, tako da to neće biti problem – kaže Jelena, koja je posle takmičenja “Zvezde Granda” glumila i u seriji “Seljaci” i snimila nekoliko pesama, među kojima se izdvojila “Misterija”.

Njen kolega iz serije “Smešno ćoše kod Đoše” Bogoljub Mitić Đoša kaže da je ponosan na nju.

– Ako postane zvezda u Turskoj, nek se zna da sam ja prvi otkrio njen glumački talenat – s osmehom poručuje Đoša.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Dara Bubamara, Jelena Jovanović, Turska serija, Zvezde Granda

foto dana

video dana