CECA: Kuću na Kipru sam kupila na kredit! (VIDEO)

U intervjuu Ognjenu Amidžiću pevačica izjavila da je luksuznu vilu pre sedam godina kupila od kredita koji mesečno otplaćuje

  • 9

Svetlana Ceca Ražnatović izjavila je da je kuću, koju poseduje na Kipru, kupila na kredit i da ga još uvek otplaćuje. Naime, pevačica je na svom imanju na samoj obali mora ugostila voditelja Ognjena Amidžića i tom prilikom dala ekskluzivan intervju za "Pink" televiziju. U razgovoru je ispričala kako je pronašla luksuznu vilu koju ima već sedam godina i u kojoj često boravi tokom toplih meseci.

 

 

- Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kreditDa, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem - rekla je Ceca.

 

Pogledajte ceo intervju sa Cecom na Kipru:

 

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    17. septembar 2012 | 20:13

    Hahahahahahaha na kredit... Bolje da si rekla dabila sam na loto pre bi poverovali mozda

  • Novak

    18. septembar 2012 | 08:48

    Činjenica je da ona za gostovanje u diskoteci uzme 30 000eu,plus nije udovica siromasnog,može joj se... Nije kriva sto joj se može,i što prosečan Srbin za života zaradi koliko ona za veče u diskoteci....Ona živi život,mi prezivljamo,treba li je zbog toga gledati sa mržnjom...?a takvi su vam komentari mrznja,bes,zavist...vi ste kao namazani pa "ne mogu da vam se pričaju bajke",a progutali ste svaku udicu "nivog svetskog poretka"....

  • Goran

    17. septembar 2012 | 23:05

    Ma da,mi se kopčamo na leđa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA