IZBOR ZA MISS SRBIJE: Lepotice na pripremama u Grčkoj (FOTO)

Za titulu najlepše Sprkinje boriće se 24 devojke, koje vredno treniraju u letovalištu Portkaras Neas Marmaras. Sa lepoticama je, takođe, i aktuelna misica Bojana Lečić.

  • 0

Kompanija "Miss Yu" izabrala je na nedavnom kastingu 24 devojke, koje će se boriti za titulu najlepše Srpkinje. Ove lepotice se trenutno pripremaju u grčkom letovalištu Portkokaras Neas Marmaras, gde imaju intenzivne treninge.

Pod palicom kondicionog trenera Gorana Dojančevića, devojke su prvo odradile jutarnju gimnastiku. Potom su usledile i vežbe joge, koje je vodila intruktorka Aleksandra Obradović. Posle jutarnjih aktivnisti, buduće misice su imale časove tenisa i koreografije.

Večernji termin predviđen je za intelektualne radionice, kao i časove bontona, opšte kulture, istorija civilizacije...Na pripremama sa kandidatkinjama je i jos uvek aktuelna mis Srbije Bojana Lečić, koja im prenosi svoja iskustva. Lepa studentkinja Fakulteta organizacionih nauka prvog dana im je demonstrirala kako se pozira pred foto-aparatom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA