OTIŠLA IZ SRBIJE: Ceca se preselila na Kipar

Ceci prija život na Kipru jer tamo ima svoj mir, plažu i blizu je dece. Skoro sve svoje stvari je prebacila tamo, a vreme provodi u odmoru, dugim šetnjama i razgovoru s klincima. Ona smatra da joj je kao majci dužnost da u potpunosti isprati njihov pubertet kako ne bi krenuli pogrešnim putem, a to iz Beograda ne bi mogla

  • 10

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je malo da se skloni od života u Srbiji, odnosno od medijske pažnje koju non-stop privlači kada se pojavi na nekom mestu. Folk zvezda tako sve više vremena provodi u svojoj vili na Kipru, a društvo joj prave njena deca Anastasija i Veljko, koji tamo pohađaju školu.

- Ceci prija život na Kipru jer tamo ima svoj mir, plažu i blizu je dece. Skoro sve svoje stvari je prebacila tamo, a vreme provodi u odmoru, dugim šetnjama i razgovoru s klincima. Ona smatra da joj je kao majci dužnost da u potpunosti isprati njihov pubertet kako ne bi krenuli pogrešnim putem, a to iz Beograda ne bi mogla. S druge strane, malo se izolovala i od medija, jer je u poslednje vreme zbog izlaska iz kućnog zatvora i koncerta bila u žiži javnosti, ali i od ljudi koji su joj mnogo naudili. Oduševljena je koliko joj prija udaljenost od svega, jer po prvi put oseća da ima privatnost – rekao je za "Pres" izvor blizak pevačici koji je dodao:

- Jedino joj teško pada razdvojenost od sestre Lidije, budući da je ona zbog obaveza morala da ostane u Srbiji jer joj je ćerka Helena krenula u prvi razred osnovne škole.

Kada je reč o Cecinoj vili, ona se se nalazi u Aja Napi, i to na samoj obali. Ražnatovićeva ima svoju vlastitu plažu na kojoj se nalazi i mala crkva. Svoju rezidenciju na Kipru kupila je pre sedam godina, za koji još uvek otplaćuje kredit. Da podsetimo, 22. februara ove godine Ražnatovićeva je odslužila kaznu kućnog pritvora, a od njenog završetka, samo je dvadesetak dana boravila u svojoj beogradskoj vili.

Sve u svemu, Ceca je na Kipru, a njen povratak u glavni grad Srbije očekuje se 28. septembra, kada je očekuje suđenje zbog nasilničkog ponašanja prema direktoru fudbalskog kluba Mladi proleter Aleksandru Olareviću. Istog dana, pevačica planira da se vrati na Kipar.

(Telegraf.rs/izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sanja

    21. septembar 2012 | 11:00

    IDI I NEVRACAJ SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :))))))))))))))))))))

  • Vita

    21. septembar 2012 | 10:37

    Kako Srbija obezbedjuje prisustvo okrivljene na sudu obzirom da je krivični postupak protiv nje u toku a uveliko se govori i o novim istragama protiv pomenute?

  • vlada

    21. septembar 2012 | 10:32

    Pametno.Godisnje u proseku 340 suncanih dana.I ja bi se preselio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA