IZBOR ZA MIS: Ko su 24 najlepše Srpkinje? (FOTO)

Predstavljamo vam lepotice koje će se boriti za titulu najlepše u Srbiji. Finalna manifestacija održaće se 7. oktobra, uz direktan prenos na televiziji Pink

  • 0

Za samo 17 dana održaće se najnoviji izbor za Mis Srbije u orgranizaciji kompanije "Mis Ju". Za titulu najlepše Srpkinje boriće se 24 devojaka, koje se trenutno pripremaju u grčkom letovalištu Porto Karas. Finalna manifestacija za izbor za Mis Srbije biće direktno emitovana 7. oktobra na televiziji Pink. Poslednja pobednica ovog takmičenja bila je Bojana Lečić, koja je predstavljala našu zemlju na svetskoj manifestaciji održanoj u Kini.

 

Predstavljamo vam 24 kandidatkinje, koje će se boriti za titulu najlepše Srpkinje.

 

1. Amanda Manasievski je mis centralne Srbije, rođena je 1995. godine i dolazi iz Niša.  Pohađa treći razred Srednje umetničke škole, a govori engleski, makedonski i španski jezik. Njen hobi je pevanje, a ambicije da postane uspešna manekenka i dizajner enterijera. Moto: Dobre stvari dešavaju se onima koji su spremi da se bore za njih.

 

2. Ivona Šimon je mis mature, rođena je 1993. godine i dolazi iz Bačkog Petrovca. Pohađa Fakultet za hemijsku i prehrambenu tehnologiju, govori slovački, engleski i nemački jezik. Njen hobi je fitnes, a ambicija da postane čovek koji će uvek tako raditi da će kvalitet njegovog rada ceniti drugi ljudi. Moto: Veruj u sebe da bi drugi verovali u tebe.

 

3. Monika Stracinjska je mis leta na Petrolendu, rođena je 1994. godine, a dolazi iz Bačkog Petrovca. Studira na Poljoprivrednom fakultetu, a govori engleski i slovački jezik. Njen hobi je odbojka, a ambicije da uspešno završi školovanje, usavrši se i jednog dana bude dobra i odgovorna ministarka poljoprivrede. Moto: Ne sanjaj život, već živi svoj san.

 

4. Marijana Leontijević je mis Srema, rođena je 1992. godine, a dolazi iz Obrenovca. Pohađa treću godinu studija za kulturu i medije na fakultetu Megatrend, govori engleski i italijanski jezik. Aktivno se bavi baletom, a njena ambicija je da postane PR menadžer i da bude srećna i ispunjena u životu. Moto: Iako je put do uspeha često popločan brojnim promašajima, nikada ne treba odustajati od svojih snova.

 

5. Sanja Vučković je mis kluba "Tajm aut", rođena je 1990. godine, a dolazi iz Smedereva. Studira na Fakultetu informacionih tehnologija, govori engleski i španski jezik. Njene ambicije su da postane uspešan menadžer neke svetske kompanije, da bude samostalna i nezavisna, kao i da obiđe svet i upozna različite kulture. Moto: Uvek pobeđuje onaj koji ima najviše vere u svoj cilj.

 

6. Milica Sokolović je mis Topličkog regiona, rođena je 1995. godine, a dolazi iz Bele Palanke. Završila je gimnaziju, a govori francuski i engleski jezik. Aktivno se bavi tenisom, jahanjem, igra folklor, trbušni i latino-američki ples. Moto: Ništa nije trajno nedostižno.

 

7. Tanja Čupić je mis Zapadne Srbije, rođena je 1992. godine, a dolazi iz Sremske Mitrovice. Završila je prvu godinu studija na Pravnom fakultetu, govori engleski, a uči i španski jezik. U slobodno vreme bavi se odbojkom, aerobikom i igra stoni tenis. Njene ambicije su da nastavi školovanje u inostranstvu, ali da se kao doktor pravnih nauka vrati u Srbiju i postane sudija Vrhovnog suda. Moto: Sve što se dešava, dešava se sa razlogom i u svakoj nesreći postoji određena količina sreće.

 

8. Ivana Vranić je mis Zlatiborskog okruga, rođena je 1994. godine i dolazi iz Prijepolja. Završila je medicinsku školu, govori engleski jezik. Njen hobi je folklor, a ambicija da radi ono što voli i da voli ono što radi. Moto: Postavi životni cilj i idi ka njemu bez obzira na okolnosti.

 

9. Sara Stojanović je mis Olimpa, rođena je 1994. godine i dolazi iz Beograda. Završila je Petu ekonomsku školu, govori engleski i ruski jezik. Njena ambicija je da bude uspešna, ispunjena i okružena ljudima koje voli, da upiše i završi fakultet i uspe u svetu modelinga. Moto: Nikada ne odustaj od onoga što želiš.

 

10. Violeta Buđi je mis Subotice, rođena je 1991. godine, a dolazi iz Zrenjanina. Studira na Tehnološkom fakultetu i govori engleski jezik. Njen hobi je latino ples. Moto: Uči kao da ćeš doveka živeti, a odnosi se prema sebi i bližnjima kao da ćeš sutra umreti.

 

11. Aleksandra Doknić je mis društvenih mreža, rođena je 1994. godine i dolazi iz Požarevca. Završila je srednju školu, a govori engleski jezik. Nedavno je trijumfovala na takmičenju Mis interneta, u organizaciji portala Telegraf.rs. Njen hobi je čitanje, a ambicija da završi Fakultet za bezbednost. Moto: Optimizam je 80 odsto uspeha.

 

12. Branislava Nikolić je rođena 1988. godine, a dolazi iz Niša. Po zanimanju je tehničar za kozmetičku tehnologiju, a govori engleski jezik. U slobodno vreme bavi se jogom, plivanjem, trčanjem, vozi rolere, piše pesme i priče. Želela bi da postane vizažista i instruktor hata joge. Moto: Panta rei. (Sve teče i menja se). Ukoliko danas ne iskoristiš pruženu priliku i ne prepoznaš je kao takvu, sutra je kasno, jer je ili više neće biti, ili neće biti ista.

 

 

13. Jovana Nikolić je rođena 1988. godine, a dolazi iz Niša. Studira Visoku školu strukovnih studija i govori engleski jezik. Njen hobi je argentinski tango, planinarenje, brzo hodanje, jahanje, pecanje. Želela bi da otvori svoj vrtić, u kome će posebno razvijati sklonost dece ka plesu, a volela bi da se posveti i radu sa decom sa posebnim potrebama. Moto: Najveća vrlina je sredina ili umerenost između dve krajnosti.

 

14. Aleksandra Skopljak je rođena 1994. godine i dolazi iz mesta Vojka. Završava srednju ekonomsku školu a govori engleski jezik. Želi da bude uspešna u onome što radi. Moto: Carpe diem - Iskoristi dan!

 

15. Žana Cmiljanović je rođena 1988. godine, a dolazi iz Beograda. Diplomirala je na Univerzitetu Megatrend, a govori engleski i pomalo španski jezik. Za nju je životna ambicija postići sklad između duha i tela, jer tek onda dolazi prava sreća. Moto: Budi ono što jesi, budi svoj!

 

16. Katarina Nikolić je rođena 1990. godine, a dolazi iz Požarevca. Studira psihologiju i govori engleski jezik. Njena ambicija je da se ostvari u poslu koji voli i postane uspešan psihoterapeut, da proputuje svetom i jednog dana zasnuje svoju porodicu. Moto: Dobro se dobrim vraća. Veruje da se sve u životu dešava sa razlogom, da nas svaki pad čini jačim, a svaki dan pametnijim.

 

17. Bojana Nikolić je rođena 1990. godine, a studira u Beogradu. Njen hobi je ples, voli da čita i da kuva. Moto: Da bi uspeo u životu, čovek mora nešto istinski da voli, da to jako želi i, naravno, da bude uporan i to će mu se sigurno ostvariti.

 

18. Marija Planić je rođena 1993. godine i dolazi iz Sirogojna. Pohađa Visoku strukovnu školu, a govori engleski i ruski jezik. Njen hobi je folklor, pisanje priča i pesama. Moto: Nemojte se umoriti čineći dobra dela, jer ćete kada dođe vreme želeti blagoslov.

 

19. Dunja Milatović je rođena 1995. godine, a dolazi iz Beograda. Ide u treći razred gimnazije, a govori engleski i italijanski jezik. Njen hobi je gluma, a ambicija da, pored toga što želi da završi fakultet i postane akademski građanin, bude i uspešna manekenka, foto-model, ali prvenstveno mis Srbije. Moto: Ja to mogu!

 

20. Marina Nektarijević je rođena 1993. godine, a dolazi iz Kragujevca. Završava medicinsku školu a govori engleski, francuski i pomalo španski jezik. Njen hobi su gluma, odbojka, crtanje i učenje jezika. Želi da radi kao magistar grafike i enterijera, dizajner linije automobila i brodova, ali i da upiše režiju na Fakultetu dramskih umetnosti. Moto: Ako nećeš ići celim putem, zašto bi i išao?!

 

21. Aleksandra Bastaja je rođena 1994. godine, a dolazi iz Žablja. Završava srednju ekonomsku školu i govori engleski jezik. Njen hobi su manekenstvo i trbušni ples, a ambicije da završi fakultet, postane mis Srbije i ode na svetsko takmičenje, da se bavi manekenstvom, kao i da postane voditelj na televiziji. Moto: Sreća dolazi onima koji se smeju.

 

22. Anđela Šćekić je rođena 1994. godine, a dolazi iz Čačka. Studira poslovnu ekonomiju na Megatrendu i govori engleski jezik. Njen hobi je pevanje i volela bi da se time bavi i u budućnosti. Moto: Uvek je pravo vreme da se uradi ono što je ispravno.

 

23. Nikolina Bojić je rođena 1987. godine, a dolazi iz Kule. Studira na Višoj školi za fitnes i govori engleski jezik. Njeni hobiji su kuvanje i igranje tenisa. Volela bi da ima svoju agenciju u vezi sa lepotom i fitnes klub u Kanadi kako bi spojila lepotu i sport.

 

24. Ana Vrcelj je rođena 1993. godine i dolazi iz Zemuna. Studira na Šumarskom fakultetu i govori engleski jezik. Njen hobi je vožnja rolera i bicikla, kao i trčanje. Volela bi da završi fakultet i uspe u onome što je započela. Moto: Sreća prati hrabre.

 

(Telegraf.rs / Foto: Dragoslav Ulić - DAG Motion Studio, Postprodukcija: Studio LEŠART)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA