BORA ČORBA: Gejevi nas ucenjuju i ponižavaju

Frontmen grupe "Riblja Čorba" govorio je o svom izboru za četničkog vojvodu, ali i o političkoj situaciji u zemlji

  • 0

Pevač rok grupe "Riblja Čorba" Bora Đorđević u četvrtak je postao zvanično četnički vojvoda. Ovaj poznati muzičar nije krio ushićene zbog titule, a na pitanje kako ju je zaslužio, odgovorio je:

- Kako sam zaslužio titulu vojvode? Pa ne znam, radio sam sve što sam mogao. Sve po savesti. Meni je srpski grb, a i ova titula, stvar ubeđenja. A ova titula će mi mnogo pomoći za nastup u Zagrebu - rekao je Bora Đorđević za "Alo!".

Legendarni muzičar je, takođe, prokomentarisao novu političku situaciju u zemlji.

- O, pa nova politička struja je odlična. Ja sam prosto oduševljen - istakao je roker, koji je ironično naglasio koje mu se potezi nove vladajuće garniture "sviđaju".

- Osobito mi se dopada što gejevi moraju da marširaju ulicama Beograda. To sam danas pročitao u novinama i oduševljen sam tom vrstom ucene. A ucenjivaće nas i dalje, još gore. I još više će nas ponižavati - nastavio je Bora, dodavši da neće sprečiti "Paradu ponosa", koja je planirana za 6. oktobar.

- Neću ja pokušavati da ih sprečim, al’ će drugi sigurno. Obično sedim na severu s navijačima, pa već znam njihova razmišljanja. A ja ne znam šta da očekujemo kad je prošle godina uhapšeno 800 ljudi, neki su bili krivi, neki nisu bili krivi. Da li očekujete da će tih 800 ljudi i njihove porodice biti za održavanje gej parada po svaku cenu? Mislite li da je Putin lud što je zabranio na 100 godina "Paradu“? Ja mislim da nije - zaključio je Bora Đorđević.

(Telegraf.rs/Alo!/foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA