Bojana Stojković: Moj muž nije monstrum!

''Nije bilo batina, ali Vladimir i ja smo imali veoma burnu svađu. Bili smo jako glasni i istina je da je intervenisala policija, ali nije me tukao,'' naglasila je Stojkovićeva

  • 2

Posle silnih peripetija koje su pratile bračnu krizu Vladimira i Bojane Stojković, po tradiciji kada su u pitanju ovakve situacije, lepša polovina zaputila se put Šimanovaca kako bi kod Ognjena Amidžića demistifikovala celu situaciju. Ovaj put ispovest je prošla, ipak, bez suza.

- Nije bilo batina, ali Vladimir i ja smo imali veoma burnu svađu. Bili smo jako glasni i istina je da je intervenisala policija, ali nije me tukao! Bili smo u jako lošim odnosima, ali bez obzira na sve ne mogu da dozvolim da moj muž pred javnošću bude predstavljen kao monstrum – rekla je Bojana, napominjući da je svu nervozu često ublažavala bensedinima i bromazepamom.

- Ne želim da glumim ovde neku folirantkinju, uvrćem kosu i govorim kako je sve u redu. Haos između mene i Vladimira počeo je još od njegovog prelaska u Partizan. Ja nisam od onih ljudi koji probleme rešavaju razvodom. Sve se nagomilalo i imali smo ozbiljnu krizu koju još uvek pokušavamo da rešimo i videćemo kako će biti – ispričala je Stojkovićeva.

Manekenka je demantovala priče da je bila u vezi sa Vladom Mandićem, a fotografije sa utakmice objasnila je pričom da je tamo bila zato što je vodila sestrića iz Švajcarske.

- Moj sestrić je veliki fan Partizana i rukometa. To je bila poslednja utakmica koju je on želeo da pogleda i ja sam ga naravno odvela. Ispalo je da sam se ja tamo krila, a ja sam odgledala utakmicu i otišla kući - naglasila je Bojana.

(Mladen Mitrić/telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DelijaSever

    6. jul 2012 | 22:30

    Kao da ju je citav sever jebao,prije vjencanja :D

  • Bezimena

    5. mart 2012 | 16:11

    kako je grdna moj Boze. Bar na ovoj fotki kada je trebala biti najlepsa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA