TONI CETINSKI: Toše je bio čarobna osoba, nedostaje mi svaki dan!

Tijana Dapčević - I dalje ne mogu da prihvatim činjenicu da mi se nikada više neće nasmejati, da mi neće otpevati "dobro jutro". Goca Tržan - Šteta što ga više nema, bio bi sve što poželi da bude

  • 0

Već pet godina je prošlo od tragične smrti Tošeta Proeskog, a prijatelji i kolege sjajnog makedonskog pevača kažu da im, što vreme više prolazi, Toše nedostaje sve više, i navode da je prava šteta što je svet ostao bez jednog divnog čoveka, a muzika bez neverovatno talentovanog pevača.

Popularni hrvatski pevač Toni Cetinski, koji je bio veliki prijatelj sa Proeskim, sa kojim je svojevremeno snimio hit duet "Lagala nas mala", priča da ne može da veruje da je prošlo pet godina od Tošetove pogibije.

- Koliko god se mi trudili, koje god reči upotrebili, nećemo uspeti da opišemo kakav je Toše bio. Čarobna osoba koja će uvek biti sa nama. Toše mi fizički nedostaje, ali on je uvek u mojim mislima, na svakom koncertu, na svakom putovanju - izjavio je Toni Cetinski za Telegraf.

Tijana Dapčević priznaje da ni danas, pet godina nakon njegove smrti, ne može da se pomiri sa činjenicom da Toše više nije sa nama.

- I dalje ne mogu da prihvatim činjenicu da mi se nikada više neće nasmejati, da mi neće otpevati "dobro jutro". Izgubila sam prijatelja, čoveka sa kojim sam satima mogla da pričam o svemu, osobu sa kojom sam se konsultovala o najvažnijim stvarima u svom životu. Mislim na njega svaki dan i zaista je tačna izreka da najbolji odlaze prvi. Ubeđena sam da ga je onaj inženjer sa plavim očima "odozgo" uzeo prerano samo da bi mu Toše pevao - kaže Tijana za Telegraf.

Goca Tržan priča da je Toše uvek bio nasmejan i da je obožavao da flertuje, čak i dok peva.

- Toše je bio izuzetno ambiciozan i vrlo svestan svojih kvaliteta i talenta. Prvi duet koji je uopšte snimio je bila pesma "1.200 milja", na koju sam vrlo ponosna i koju pevam na svojim nastupima, nažalost, bez njega. Bio je nasmejan i veseo momak, obožavao je da flertuje i sve je radio kroz flert, čak je flertovao i dok je pevao - objašnjava Goca Tržan za Telegraf i nastavlja:

- Ni po čemu nije bio običan, bio je pevač, ali pre svega umetnik. Šteta za muziku što ga više nema, šteta za sve nas koji smo mu bili bliski, za njegovu porodicu i fanove, ali pre svega šteta za njega, bio bi sve što poželi da bude.

(A.N./V.Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA