SUZANA MANČIĆ: Zorica Brunclik i ja smo prve stavile silikone!

Plavokosa voditeljka je istakla da joj je popularna pevačicadala savet da ugradi implante u grudi

  • 0

Kao mlada devojka, Suzana Mančić je patila za velikim grudima, pa je u brushaltere ubacivala najlon čarape, uloške  i ostala pomagala... Davne 1994. godine na Zorici Brunclik primetila je bujno poprsje i odmah se oduševila. Po preporuci popularne pevačice, Suzana je otišla u Minhen, gde je ugradila silikone. Tada je voditeljka imala 28 godina.

- Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji, skupila sam hrabrost i ispitivala je gde je uradila, kako, da li je bolelo, koliko košta... Ona mi je sve objasnila i uspela je da me ubedi da i ja posetim hirurga. Dala mi je kontakt, uputstva i već sutradan sela sam u svoj žuti "golf" i otišla na kliniku u Nemačku. Uradila sam preglede, a onda i operaciju. Zarađeni honorar dala sam za sise! Kad su mi skinuli zavoje i kad sam videla svoje glomazne, podignute i čvrste grudi, naglas sam rekla: "Zorice, hvala ti!" - rekla je Suzana Mančić za "Kurir".

(Telegraf.rs/izvor: Kurir/foto: Plejboj)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA