OD SUTRA: Počinje prodaja ulaznica za koncert grupe "Depeche Mode"

Na sajtu Gigstix.com krenuće i prodaja karata za muzički spektakl godine, koji će biti održan 19. maja na beogradskom Ušću

  • 0

Čuveni britanski bend "Depeche Mode" održaće koncert po prvi put u Beogradu 19. maja , a prodaja ulaznica za ovaj nastup počinje u ponedeljak 29. oktobra, tačno u podne, putem sajta Gigstix.com.

Za najbrže fanove u prodaji će biti najjefitinije ulaznice po promotivnoj ceni od 2.990 dinara. Kada se promotivne ulaznice rasprodaju, regularna cena za parter iznosiće 3.990 dinara. U prodaji će biti i ulaznice za fan pit po ceni od 5.990 dinara, takođe u ograničenom broju, kao i VIP ulaznice koje će iznositi 9.900 dinara.

Pored on-lajn kupovine na sajtu Gigstix.com, ulaznice će uskoro biti dostupne i u Corner šopovima širom Srbije. Detaljne informacije o ulaznicama i prodajnim mestima mogu se pronaći na sajtu Gigstixa.

- I dalje nas raduju nastupi uživo, energija tokom koncerata. Mi smo postali bend kakav smo danas tokom godina, tokom iskustava sa koncerata. To je i dalje najveći izazov za nas - izjavili su članovi benda na nedavno održanoj konferenciji za medije u Parizu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA