SEKSI BOGATAŠICE: Top 10 najplaćenijih supermodela (VIDEO)

Na listi se nalaze Adrijana Lima, Kejt Mos, Alesandra Ambrosio, Žizel Bundšen i mnoge druge. Saznajte koliko su ove dame zaradile tokom 2012. godine.

  • 0

One popularne, slavne, atraktivne, prelepe - one su svetski top-modeli. Ove dame tokom godina svojim izazovnim linijama osvajaju modne scene, a njihove pojave su svakodnevno nalaze na raznim naslovnicama poznatih svetskih časopisa.

Predstavljamo Vam 10 najplaćenijih supermodela sveta. Krenućemo od desete pozicije.

10. Kendis Svonpul - Južnoafrička lepotica proslavila se uradivši brojne editorijale i revije za brend "Victorias Secret". Kendis je tokom godinu dana inkasirala 3,1 miliona američkih dolara i na ovoj prestižnoj listi nalazi se po drugi put.

9. Kerolin Marfi - Američka manekenka rodom iz Panama Sitija poznata je po svojoj raškošnoj figuri, plavoj kosi i plavim očima, zaradila je 3,5 miliona dolara. Marfijeva je IMG model, a u protekloj godini je promovisala kupaće kostime.

8. Lara Stoun - Stounova je mlada holandska manekenka i važi za ekstreman talenat. Tokom godinu dana zaradila je impozantnih 3,8 miliona dolara. Najveći deo svog profita duguje brendu "Kelvin Klajn", koji je promovisala.

7. Miranda Ker - Lepa Australijanka zaradila je 4 miliona dolara. Miranda Ker je slavu stekla kao manekenka brenda "Victorias Secret". Supruga je glumca Orlanda Bluma, a magazin "Esquire" proglasio ju je nedavno za ženu godine.

6. Alesandra Ambrosio - Brazilski supermodel može se pohvaliti godišnjom zaradom od 6 miliona dolara. Takođe je "Viktorijin anđeo", a nedavno je postala po drugi put majka, kada je rodila sina Nou Finiksa.

5. Ducen Kros - Još jedna holandska manekenka našla se na listi. Krosova, koja je pozirala za razne svetske modne marke inkasirala je 6,9 miliona dolara.

4. Adrijana Lima - Brazilska manekenka i supruga srpskog košarka Marka Jarića našla se na četvrtom mestu. Lepa Adrijana, iako nije radila ove godine zbog porođaja, zaradila je 7,3 miliona dolara.

3. Natalija Vodijanova - Jedina ruska manekenka na ovoj listi. Atraktivnja Natalija može se pohvaliti godišnjom svotom od 8,3 miliona dolara, što je za svaku pohvalu. Radila je za mnoge poznate modne brendove, među kojima je najpoznatiji "Kelvin Klajn".

2. Kejt Mos - Radeći za brendove "Rimmel", "Longchamp" i ostale slavna britanska manekenka zaradila je 9,2 miliona dolara.

1. Žizel Bundšen - Već duže vreme, neprikosnovena je u ovoj kategoriji. Žizel je najtraženiji supermodel današnjice, sa godišnjom svotom od 45 miliona dolara.

(Telegraf.rs/Luxlife)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA