NAŠAO DRUGU: Milan Popović u vezi sa Marijom Karan!

Posle raskida sa Severinom, srpski biznismen navodno našao utehu u popularnoj sprskoj glumici

  • 5

Srpski biznismen Milan Popović već mesec dana je u vezi sa glumicom Marijom Karan. Kako prenosi "Kurir", njih dvoje su se upoznali krajem prošle godine. Prilikom drugog njihovog susreta za srpsku Novu godinu, koji su proslavili u beogradskom restoranu "Sokače", bili su veoma prisni i shvatili da su jednom drugom zanimljivi.

- Njih dvoje imaju više zajedničkih prijatelja, a jedan od njih je i glumac Mima Karadžić, s kojim su bili u društvu kad su se upoznali. Zasad im super ide. Milanu je Marija veliki oslonac u ovim trenucima jer prolazi kroz period razlaza sa Severinom – rekao je za "Kurir" dobro obavešteni izvor blizak paru.

Za sada, Milan i Marija su odlučili da kriju vezu zato što je Popoviću preko glave medijskog eksponiranja.

(Tekegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SveTac

    6. novembar 2012 | 18:22

    bravo.samo udri svakoj uvali bebu i ja bi.kad bi imo.love i tako.je bela kuga pa pomozi brate srbine

  • morska vila

    7. novembar 2012 | 07:55

    ova bitcharka je jedva cekala da navata nekog sa kintom ,verovatno je dosadna kao sto i izgleda,a on cvece prava osoba da se ugleda neko...ma bravo milane sta ima da budes sa svojim sinom...to je samo jos jedno dete...dzaba ti sve pare prikane

  • KARMA

    7. novembar 2012 | 00:07

    Uf uf uf! Jadan ooon... oporavlja se od razlaza sa svojim devetomesecnim sinom, oporavlja se od menjanja pelena i nocnog placa, oporavlja se od obaveza prema porodici. Sve mi je odvratniji i odvratniji. Milane ako citas ovo, nadam se da se jedes zbog ruznih komentara o tebi. Vazno da ti je osto tvoj novac koji sad mozes da trosis na "mladu piletinu". Cisto da te podsetim opsesivni fengsuisto, KARMA IS THE BITCH!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA