PRVI GLAS SRBIJE: Nevena i Mirna fascinirale žiri i publiku! (VIDEO)

Dve direktne protivnice sjajnim izvođenjem pesme "Hurt" Kristine Agilere obezbedile sebi ulazak u finale, gde će se pridružiti Nikoli Planki, Ivani Petrović, Saški Janković, Snežani Vušović, Jovani Živković, Borisu Petroviću, Sari Jovanović, Zoranu Staniću, Dejanu Krstoviću Medi, Vesni Pavlović i Sanji Dimitrijević.

  • 0

SVE JE SPREMNO ZA VELIKO FINALE! Druga sezona muzičkog rijaliti šoua "Prvi glas Srbije" dobila je 13 finalista, koji će se boriti za titulu najboljeg. U nedelju uveče predstavila se druga grupa, koja je svojim glasom oduševila žiri.

Posebno impresivne bile su Nevena Božović i Mirna Radulović, koje su bile suparnice u direktnom duelu. One su izvele pesmu Kristine Agilere "Hurt" i svojim čarobnim glasovima fascinirale su trostruki žiri.

Saša Milošević Mare ocenio je  duel Nevene i Mirne kao najbolji u dosadašnjoj emisiji.

- Ispred nas su dva sjajna pevača. Kao neko ko pravi pesme, ja sanjam da radim sa takvim vokalima. Vas dve možete sve - rekao je Mare devojkama.

Ni Vlado Georgiev nije krio oduševljenje.

- Ja sam potpuno bez komentara. Ja ne znam kako ovo može uopšte da se nazove duel, ovo je bio duet. Dva vrhunska vokala - rekao je popularni pevač.

Kao nagradu, i Nevena i Mirna su prošle dalje, i tako su se pridružile Nikoli Planki, Ivani Petrović, Saški Janković, Snežani Vušović, Jovani Živković, Borisu Petroviću, Sari Jovanović, Zoranu Staniću, Dejanu Krstoviću Medi, Vesni Pavlović i Sanji Dimitrijević, tako da ćemo u finalu imati 13, umesto predviđenih 12 takmičara.

Pogledajte fascinantan nastup ove dve pevačice.

(Telegraf.rs/foto:printskrin)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA