POSTAJE GLUMAC: Aca Lukas igra u Breginom filmu?

Popularni folk pevač tumačiće glavnu ulogu u mjuziklu "Karmen sa sretnim krajem" poznatog kantautora

  • 1

Poznati kantautor Goran Bregović završio je scenario za svoj mjuzikl "Karmen sa sretnim krajem", koji bi trebalo da predstavi na  filmskom festivalu u Sarajevu, 16. avugsta, a glavni glumac trebalo bi da bude niko drugi nego Aca Lukas.

- To nije bilo planirano, već spontano. Bregović je prijatelj sa Lukasom i na više poziva da mu bude gost na rođendanskom koncertu nije ga mogao odbiti, ali pod uslovom da ga ne najavljuje putem medija. Postoji i jak razlog, svojevremeno su se obojica družili sa istim porokom, ali glavni razlog je predstojeća saradnja na filmu. Goran je završio scenario za svoj prvenac "Karmen sa sretnim završetkom", s kojim bi trebalo da se predstavi na  Sarajevo film festivalu 16. avgusta naredne godine. Glavnu ulogu trebalo bi da igra Aca Lukas  - rekao je Faruk Drina, Bregovićev dugogodišnji prijatelj i budući producent filma za "Ekspres", a prenosi "Kurir".

Film je zamišljen kao "lažni dokumentarac", a muzika iz ovog ostvarenja nema veze sa operom "Karmen" Žorža Bizea, već je pisana u maniru one kakvu Romi danas sviraju po Evropi.

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • najprovokator

    20. novembar 2012 | 00:34

    lakrdijaši..ne vrede žutu banku kao ljudi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA