STRAHUJE ZA BEZBEDNOST: Džej Lo večeras u rasprodatoj "Areni" (VIDEO)

Popularna pevačica zahtevala je od Ognjena Amidžića da montira studio u "Kombank areni" pošto ne želi da odlazi u Šimanovce kako bi gostovala u emisiji "Ami Dži šou"

  • 16

Američka pop zvezda i popularna glumica Dženifer Lopez održaće večeras koncert u "Kombank areni". Latino diva će prvi put nastupiti u Srbiji u okviru turneje "Dance Again" i to će biti njen jedini koncert u ovom delu Evrope.

Lopezova će danas privatnim avionom oko 16 sati doleteti u Beograd sa decom Maksom i Emom i dečkom Kasperom. Ona će direktno sa aerodroma "Nikola Tesla" otići u "Kombank arenu".

Kao što je ranije pisao Telegraf, latino diva boraviće u predsedničkom apartmanu hotela "Metropol Palas".

Kako prenosi dnevni list "Kurir", Lopezova strahuje za svoju bezbednost pa je poslala zahtev Ognjenu Amidžiću da se studio montira u "Areni", jer pevačica ne namerava da odlazi u Šimanovce kako bi gostovala u emisiji "Ami Dži šou". Navodno, intervju će se obaviti posle njenog beogradskom koncerta, koji će na Pinku biti emitovan 27. novembra.

Sve prostorije u kojima će pevačica boraviti u "Areni" ofarbane su u belo, a u svakom uglu nalaziće se bele ruže i beli svećnjaci sa istim takvim svećama. Takođe, zahtevala je da joj se hrana servira isključivo u kineskom belom porcelanu i da u bekstejdžu bude 50 litara vode brenda "Evian", ali i napitak "antikilogram 6 u 1", koji je specijalno napravljen za Lopezovu.

Organizator koncerta "Skaj mjuzik" najavio je da će kapije "Arene" biti otvorene u 18 sati, da može da se uđe samo sa kartama, a roditeljima se savetuje da ne vode malu decu. U Beograd je već doputovala njena sedamdesetočlana ekipa frizera, stilista, šminkera i obezbeđenja.

Poslušajte numeru "On The Floor".

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dakicar

    20. novembar 2012 | 10:35

    Ma samo tebe cekamo nemaju Srbi pametnija posla nego da ugrozavaju tvoju bezbednost! Fukara iz 90ih umislila da je superstar..

  • FlekY

    20. novembar 2012 | 13:15

    kakva papanka...odrasla u jadu i bijedu, a sad tu glumi neku velicinu...

  • Aleksandar

    20. novembar 2012 | 10:34

    sta je Lopezova umislila da je? :S

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA